EURO 2020

Belgijski vratar nije krio razočaranje: 'Ovo boli...'

Euro 2020 - Quarter Final - Belgium v Italy
Matthias Hangst/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
03.07.2021.
u 08:33

"Španjolska? Uživajmo sada u ovoj pobjedi".

Talijanska nogometna reprezentacija plasirala se u polufinale Eura pobjedom protiv Belgije 2:1 u Muenchenu u četvrtfinalu.

Talijanski izbornik Roberto Mancini nakon susreta je poručio:

"Zaslužili smo pobjedu, moji igrači su odigrali izvanrednu utakmicu. Pred kraj susreta smo bili umorni i zato smo se našli u teškoj situaciji, ali također smo mogli postići još golova. Čeka nas još dug put, moramo pobijediti u još dvije utakmice. Španjolska? Uživajmo sada u ovoj pobjedi". 

Belgijski vratar Thibaut Courtois nije krio razočaranje:

"Ovo boli, ali znali smo da nas čeka teška utakmica. Imali smo dvije prilike da povedemo i onda bi utakmica bila nešto lakša, no njihov je vratar odlično branio. Utakmica je mogla otići i na našu stranu, ali Italija je zasluženo pobijedila".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije