Izrael

Benayoun: Puno mi je bolje

'Israeli Yossi Benayoun (C) vies with Georgian Levan Kobiashvili (L) during their Euro 2012 group F qualifying match on September 7, 2010 in Tbilisi. AFP PHOTO / DMITRY KOSTYUKOV'
'VANO SHLAMOV'
06.10.2010.
u 08:49

Nakon tretmana u Beogradu kod "čudotvorke" i pregleda kod liječnika Chelsea, najbolji igrač Izraela Yossi Benayoun vratio se u reprezentaciju.

O daljem tretmanu odlučit će liječnik Izraela Mark Rosnovski. I nije nemoguće da Benayoun zaigra.

– Stanje se poboljšava, osjećam se mnogo bolje, sad je već 50 posto šansi da igram protiv Grčke – kazao je jučer Benayoun nakon dolaska u Tel Aviv. O Hrvatskoj nije govorio, ali ne treba isključiti mogućnost da zaigra na stadionu Ramat Gan pored Tel Aviva, na kojem se očekuje 30.000 izraelskih navijača.

Izbornik Luis Fernandez u ratu je s izraelskim novinarima.

– Nisam se išao u Francusku odmarati kako se pisalo, išao sam kupiti knjigu "Sodoma i Gomora 2", pokušat ću iz nje shvatiti zašto je "pao" bivši izbornik Izraela. Išao sam poslom, a ne slaviti rođendan – kazao je Francuz.

A i igrači ga ne ljube jer im nije dao nimalo slobodnog vremena da budu s obiteljima. Prvi dan treniralo je samo 16 igrača, od kojih trojica vratara, jer je mnogo ozlijeđenih.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:25 06.10.2010.

Benayoun: Puno mi je bolje i pokušaču protiv onih beduina koji predstavljaju onaj balkanski zavičaj odigrati na svježinu, znanje i prkos..

SD
satan da shumsky
13:41 06.10.2010.

uvijek naše zoveš beduinima a meni je onaj ples obrezanih slovenaca n SP izgledao više beduinski..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije