KOMENTAR LEGENDE:

Mateo Kovačić nikad nije davao sto posto za Inter, dobro da odlazi

'03.02.2013, Stadio Comunale Artemio Franchi, Siena, ITA, Serie A, AC Siena vs Inter Mailand, 23. Runde, im Bild Mateo Kovacic Inter // during the Italian Serie A 23th round match between AC Siena and
17.08.2015.
u 21:30

'Niti Stramaccioni niti Mazzarri, a sada niti Mancini nisu mu našli najbolju ulogu u momčadi.'

Beppe Bergomi jedna je od legendi milanskog Intera pa kad komentira aktualnosti u klubu, mnogi pažljivo slušaju. Posljednje što je rekao jest da klub može biti sretan što se riješio Matea Kovačića za toliki novac.

Naime, hrvatski reprezentativac bi za 40 milijuna eura trebao u Real Madrid, a Bergomi koji je proveo u Interu čak dvadeset godina i napustio ga 1999., uopće nije oduševljen onime što je Kovačić pokazao i takav novac smatra poklonom.

- Hrvat nikada nije dao sto posto svojih mogućnosti u Interu. Niti Stramaccioni niti Mazzarri, a sada niti Mancini nisu mu našli najbolju ulogu u momčadi. Mislim da je prodaja dobar posao, pogotovo financijski - rekao je 51-godišnji Bergomi, koji iza sebe ima 700 utakmica za Inter.

>> Mateo Kovačić postao je glavna vijest, evo što o transferu kažu navijači Reala!

Komentara 13

Avatar di1973
di1973
22:57 17.08.2015.

vi niste normalni ,pa tak ste i komentirali kad je luka išel u real pa je sad više od glavnog igrača, tak će uskoro i kova.samo hrabro mateo ti si igračina samo da bi to dokazao nisi srao po drugima za razliku od ovih koji seru a nemaju pojma kako se nogomet gleda a kamoli igra.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:11 17.08.2015.

Vanja se svojski potrudio da nam malo pokvari raspoloženje. Ali bitan je trud!

I0
ivica_01
22:56 17.08.2015.

kova je igracina,šta će mu zabarska liga,dva igrača u realu,jedan u barci,srbohrvati placite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije