Gotovo je

Berlusconi: Prodali smo Ibrahimovića i Thiaga Silvu u PSG!

ibrahimovic
Reuters
12.07.2012.
u 22:06

Već ranije za 26 milijuna eura kupili Ezequiela Lavezzija, a najveća želja i dalje im je hrvatski razigravač Luka Modrić

Talijanska Gazzetta delo Sport piše da je francuski doprvak PSG dovršio transfer Ibrahimovića i Thiaga Silve. Tu informaciju potvrdio im je i predsjednik Milana Silvio Berlusconi.

- Prodao sam Ibrahimovića i Silvu u PSG! Transferom ćemo uštedjeti 150 milijuna eura u samo dvije godine - rekao je Berlusconi.

Prema pisanju talijanskih medija, Ibrahimović je potpisao trogodišnji ugovor, a po sezoni bi trebao zarađivati 12,5 milijuna eura. Thiago Silva je potpisao petogodišnji ugovor, a zarađivat će 6 milijuna eura po sezoni.

PSG tako postaje sve jači i njihove ambicije sve su veće. Već ranije za 26 milijuna eura kupili Ezequiela Lavezzija, a najveća želja i dalje im je hrvatski razigravač Luka Modrić.

Komentara 2

DR
dragogera
09:40 13.07.2012.

polako od slavnog milana ostaje samo ime.dok se rijesavanje ibre jos i moze protumaciti kao poslovan potez,prodavanje silve je totalna glupost.

SV
sven222
10:00 13.07.2012.

najveća želja i dalje im je hrvatski razigravač Luka Modrić. ___________________________________________________________ dajte više!!!!!!! da ium je najveća želja već bi ga kupili...što vi mislite da je Milano Ibrahimovića pustio za krumpir...pa koliko onda on vrijedi ako Modrić vrijedi 50 mil.eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije