MAMIĆ GA PROZVAO

Bernardić: Stanje u Dinamu je sve teže i ozbiljnije

Davor Bernardić,portal (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
07.04.2014.
u 20:54

- Bivši igrači znaju situaciju iznutra i podržavam njihovo nastojanje da se nešto promjeni. Ako su oni pokrenuli inicijativu, sigurno je “pet do dvanaest”... - rekao je Bernardić.

– Iza svega ovoga stoji SDP! - poručio je danas Zdravko Mamić koji smatra da stranka na vlasti "želi pokoriti hrvatski sport" i Dinamo. Prozvao je i šefa zagrebačkog SDP-a Davora Bernardića da "odrađuje prljavi posao za partiju".

Bernardić je nakon istupa Dinamovog gazde tek rekao:

- Nemam namjeru polemizirati. Navijači se bore za klub i misle svojom glavom. Neprimjerene izjave, svađe, afere samo govore da je stanje u Dinamu sve teže i ozbiljnije. Bivši igrači znaju situaciju iznutra i podržavam njihovo nastojanje da se nešto promjeni. Ako su oni pokrenuli inicijativu, sigurno je “pet do dvanaest”...

>> Love me kao divlju svinju! Od Osijeka do Zagreba sam se vozio s odvijačem u gumi!

Komentara 47

KA
kajinx
21:52 07.04.2014.

Gosp. Bernardić, molim Vas navedite detalje toga ozbiljnog stanja. Ako je ozbiljno, onda ozbiljno znate o čemu se radi.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:47 07.04.2014.

Čuj ti ovog seoskog stranačkog uhljeba i ko se javio......on koji godišnje troši samo na parking i gorivo 120 tisuća kuna sirotinjskih para priča o poštenju....ajmo šetnja, a usput samo da ti kažem nečeš još dugo samo da znaš.....

SE
sestrićna
21:31 07.04.2014.

ma jel to onaj mali s bedžem maršala na reveru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije