Reprezentacija BiH

BiH 3. ožujka vjerojatno protiv Gane

Safet Sušić
Reuters
24.02.2010.
u 14:59

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine 3. ožujka odigrat će prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Gane. Nogometni savez BiH prihvatio je odigravanje meča protiv ove afričke reprezentacije 3. ožujka u Sarajevu.

No, u NSBiH čekaju pismeni odgovor iz saveza Gane da bi službeno potvrdili odigravanje ovog meča. Službena potvrda iz NSBiH očekuje se tijekom dana. Nogometni savez Gane već je na svojoj internetskoj stranici objavio informaciju o odigravanju susreta s BiH 3. ožujka u Sarajevu.

U informaciji se navodi da će izabranici izbornika Milovana Rajevca imati priliku odigrati meč s ekipom koja igra sličan nogomet kao Srbija, protivnik Gane na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije