Utakmica u ponoć

BiH u euforiji uoči Argentine, a Messi poručio: Jedva čekam istrčati na Maracanu

BiH reprezentacija
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.06.2014.
u 17:15

BiH je u potpunoj euforiji, njihovi mediji javljaju kako su u Sarajevo, ali i u drugim gradovima svi u žuto - plavim dresovima, a navijača ima i u Brazilu

BiH reprezentacija danas igra svoju prvu utakmicu na SP-u. Štoviše, ovo im je prva utakmica u povijesti na velikim natjecanjima, a odmah ih očekuje spektakl - na Maracani igraju protiv Argentine.

- Nećemo dozvoliti da nam se oni slobodno šeću terenom. Imamo i mi dosta igrača koji su jako dobri. Oni koji nas ne poznaju dobro, danas će saznati sve o nama, rekao je izbornik Safet Sušić te dodao:

- Trebamo biti sretni što smo na ovako velikom natjecanju i što imamo priliku igrati protiv Argentine i najboljeg igrača na svijetu.

A radi se o Lionelu Messiju koji je prije ove utakmice na Facebooku napisao:

- Jedva čekam po prvi put u životu istrčati na Maracanu!

Inače, BiH je u potpunoj euforiji, njihovi mediji javljaju kako su u Sarajevo, ali i u drugim gradovima svi u žuto - plavim dresovima, a navijača ima i u Brazilu. Okupirali su kafiće, ali i najpoznatiju plažu, Copacabanu, u Riju.

Utakmica počinje u ponoć po srednjoeuropskom vremenu.

>>BiH stigla u Rio, u posjet im došao Diego Maradona

>>Lucho Ibanez: Argentinski napad je nezaustavljiv! Bosanci: Ne bojimo se

Komentara 9

ZA
zagreb1111111111
17:36 15.06.2014.

E moji Bosanci mogli smo zajedno imati reprezentaciju, a srpska agresija na BIH i RH bi odmah nestala da smo stvorili zajedničku državu. Alija je išao na ruku Srbiji , razjedini obranu pa neka agresor lakše osvaja. Kako god biloilo sretno vam u Brazilu . :)

BJ
bjelicmarko
18:38 15.06.2014.

Sretno Bosno!!!

SV
sven222
21:23 15.06.2014.

moglo bi im se desiti isto kao i nama...ako dođe do stani pani bit će penala ili nekakvog crvanog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije