Gradski vrt

Bijeli u Osijeku nisu slavili već četiri godine

Osijek Zadar
Marko Mrkonjic/PIXSELL
24.11.2012.
u 13:42

- Nama su taj susret i tri boda koja nosi sa sobom od životne važnosti. Jednostavno, moramo pobijediti

Drugog izbora nema - Osijek mora pobijediti Hajduk u današnjem srazu želi li zadržati priključak s gornjim domom HNL-a.

- Nama su taj susret i tri boda koja nosi sa sobom od životne važnosti. Jednostavno, moramo pobijediti jer smo previše toga prokockali u proteklim susretima - nametnuo je trener Osijeka Stanko Mršić imperativ svojim igračima.

Osijeku na ruku ide i statistika - Hajduk u Gradskom vrtu nije slavio već četiri godine, izvukli su tek dva remija uz tri poraza.

- Spavam na jedno oko, jer dolazi Hajduk. Mjesec dana nisu primili gol. Nije da ih se bojimo, ali ih respektiramo. Oni su mlada ekipa u formiranju koja dosta oscilira - zaključio je Mršić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije