Kraj sezone

Bili Hrvat, Šveđanin, Bosanac i Srbin u Beogradu: Nije početak vica, već slavlje igrača Milana

Serie A - AC Milan v Udinese
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/6
01.06.2023.
u 15:35

Ante Rebić se zajedno s Radom Krunićem našao u putnoj družini Zlatana Ibrahimovića prilikom posjeta Dušku Tošiću. Hrvat vjerojatno ovoga ljeta odlazi iz Milana, pišu talijanski mediji, a ovosezonski su cilj - plasman u Ligu prvaka - ionako ostvarili

Preostaje još jedno kolo Serie A i priča se na čizmi privodi kraju. Napoli je prvak, a zajedno sa Lazijom, Interom i Milanom osigurao je nastup u Ligi prvaka iduće godine. Juventus je zapao u pregršt pravnih problema i pokušat će se plasirati u Europsku ligu (iz koje ih je ove sezone u polufinalu izbacila Rakitićeva Sevilla). Trenutno su sedmi na listi, s bodom zaostatka za Romom (koju je također izbacila Sevilla).

Milan ovoga vikenda igra protiv Verone koja je u zoni ispadanja. Ukoliko njihov gradski rival Inter ne uspije izboriti pobjedu protiv osmoplasiranog Torina, Crveno-crni mogli bi se popeti na treće mjesto. Međutim, njihov je cilj bio plasirati se u Ligu prvaka pa su sa slavljem već započeli.

GALERIJA Navijači na ulicama Napulja slave prvi naslov od doba Maradone

Serie A - AC Milan v Udinese
1/6

Tako se na ulicama Beograda našlo nekoliko igrača Milana. Vođa puta bio je neslomljivi Zlatan Ibrahimović, a zajedno sa Šveđaninom u goste bivšem srpskom reprezentativcu Dušku Tošiću došli su i Hrvat Ante Rebić te veznjak iz BiH, Rade Krunić. Prema pisanju srpskih medija, otišli su u restoran Madera, a potom u noćni klub.

VEZANI ČLANCI:

Rebiću bi ovo mogla biti posljednja sezona u crveno-crnom dresu. Milan Web, medij koji prati klub, također piše o kraju milanske karijere za hrvatskog napadača kojega ugovor za Lombardiju veže do 2025., no tehnički direktor Paolo Maldini ga je navodno spreman raskinuti.  Prema pisanju Calciomercata, još se u siječnju sastao sa Rebićevim predstavnicima kako bi razgovarali o ljetnom prijelaznom roku i mogućnostima prodaje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije