Kockasti u problemima

Bilić morao otkazati trening jer se reprezentaciji zagubila prtljaga

slaven bilić
Sanjin Strukić/Pixsell
08.08.2011.
u 21:03

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, stručni stožer i četvorica reprezentativaca sletjeli su u ponedjeljak popodne u Dublin

No, nisu došli u jednom komadu! Točnije, s njima nije doputovala oprema, piše SN. Naime, zbog promašenog leta u Frankfurtu oprema stiže tek u ponoć, pa je Bilić bio primoran otkazati večernji trening.

Koliko reprezentativaca ima na raspolaganju, možda to i nije tako loše...

Komentara 3

SE
serđo
21:50 08.08.2011.

od kad je blagoslov anarho-kapitalistu dao šarlatan sudac, sve ide kako treba, ha ha ha

Avatar Glina74
Glina74
06:04 09.08.2011.

morao otkazati trening imao je previše igrača pa nije znao kako da podijeli rekvizite Srebrić če doči naknadno a i kopačke su mu ostaleu Frankfurtu kakova ironija najbolji smo na svijetu u organiziranju putovanja nije to prvi puta dolazi sa sa 4 igrača i 7 pratilaca hahahahahah

OB
-obrisani-
14:02 09.08.2011.

Bilić morao otkazati trening jer se reprezentaciji zagubila prtljaga a sumnja se da če igrači odigrati goli i bosi jer je transfer organizirala firma Finimedia uz Boga i domolčjublje na pravi hrvatski način..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije