Kriza u momčadi

Bilić putuje u Astanu bez vođe momčadi, duha i igre!

Reprezentacija, Ivica Olić
Antonio Bronić/VLM
09.10.2009.
u 19:29

Katar je u 87. minuti promašio zicer za pobjedu! Protiv koga? Bahraina, Omana, Saudijske Arabije? Ne, Sabasten je promašio za pobjedu nad Hrvatskom u Rijeci!

Nekoliko puta smo se uštipnuli, no Katar je doista više od sat vremena bio ravnopravan pa i bolji. Petak je donio novi val ozljeda, priču koja će pokriti četvrtak i 3:2 protiv egzotičnih mladića koji igraju u katarskom prvenstvu, koji se s nogometom dobrim dijelom tek upoznaju.

Bilić je bio miran, tražio je opravdanja, smirivao uzbunu. Iako, nakon četvrtka znam da ne spava. Istina je da je ostao bez nekih ključnih igrača, ali život ide dalje, nogomet se mora igrati, a u Astani u srijedu pobijediti, ne zataje li Englezi. A kako?

– Na mišiće, na snagu! Ali pobijedit ćemo – kaže Bilić.

Prije mjesec dana Bilić se uvrijedio na izjavu Tomislava Ivića koji je ustvrdio da je dio igrača prešao zenit karijere (R. Kovač, Križanac, Šimunić, Klasnić...), da dio više nije onako željan igre (Srna, Petrić, Pranjić...).

No, šjor Tomo nije bio niti toliko u krivu. Doista, neki igrači više ne mogu igrati kvalitetno kao prije, što je minimum da bi momčad otišla na SP, a neki više i nemaju onaj prepoznatljivi žar. Na sve to nadovezala se spoznaja da Bilić nije pronašao zamjenu za Niku Kovača. Danas reprezentacija nema vođu, može Robert Kovač vikati koliko želi, ali ne može dirigirati momčadi kao njegov brat.

Dakle, Bilić u Kazahstan ide bez vođe momčadi, duha i igre, a s puno ozljeda. Više je puta u petak spominjao inat. Samo da ga to ne prevari.

Komentara 53

PE
petrovve
21:01 09.10.2009.

Znate sta ,bit ce bolje,samo da se nama Luka .M. vrati,i da se ovi ozledjeni oporave....Svi vidimo i znamo da nam Luka mnogo fali,a da nam je jos par takvih u repki kao on, nebi bilo problema.

PE
petrovve
21:45 09.10.2009.

virkom....nije istina,Raketa sjedi na klupi vise neg igra,nije da se ne zalaze u klubu.Ne znam sta Magath ima protiv njega,nije u redu sasut drvlje i kamenje na Ivana.

Avatar sizif
sizif
20:19 09.10.2009.

Nisam I. Flak ali sam svoje videnje sinoc komentirao sledecim tekstom \"============Je li moguce da su njihovi s dva-tri igraca vise na terenu? Ovo pitanje sam si postavio vise puta za vrijeme vecerasnje utakmice. Ne! Razlika je bila samo u pristupu. Razigrani, srcani... na svaku loptu po trojica idu. A nasi? Nasi vec nekoliko (!) zadnjih utakmica se ponasaju jako nezainteresirano na terenu. Nema one srcanosti i pozrtvovanosti \"za narod svoj\" kojom smo cesto pobjedivali i ekipe bolje od nase! Gledam ih i kao da citam u njihovim ocima ono \"ma neda mi se\", \" a ima nas jedanaest zar moram bas ja sad potrcatii otimati loptu...\" Decki dajte budite posteni: hocete ili necete? Ovo je negledljivo!============ te sam stoga vec rekao manje vise isto i novinar s kojim se NAJCESCE ne slazem. No ovaj put je potpuno u pravu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije