Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAUL POGBA

Bio je najskuplji nogometaš svijeta, a onda je doživio potpuni krah: 'Još uvijek nisam gotov'

FILE PHOTO: Europa League - Semi Final - First Leg - Juventus v Sevilla
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/4
02.07.2024.
u 14:15

"Tužan sam, šokiran i slomljen jer mi je sve što sam izgradio u mojoj profesionalnoj igračkoj karijeri oduzeto. Kao posljedica najavljene odluke, žalit ću se pred sudom arbitraže za sport" komentirao je Pogba nakon saznanja kazne za doping.

Nekada najskuplji nogometaš svijeta i velika zvijezda Paul Pogba u intervjuu za SkySports Italia komentirao je svoju suspenziju. "I dalje sam nogometaš. Želim se boraviti protiv ove, po mom mišljenju, nepravde. Pogba nije gotov. Pogba je ovdje i nemojte brinuti sve dok me ne čujete da kažem da je kraj. Imam nevjerojatnu želju da se vratim. Osjećam se poput dječaka koji želi biti profesionalni nogometaš. Treniram i radim sve što mogu da se vratim na teren" kazao je Pogba.

 

Podsjetimo, Pogba je suspendiran krajem veljače na četiri godine nakon što je pao na doping testu. U njegovoj krvi nađeni su tragovi DHEA, tvari koja povećava udio testosterona u krvi.

VEZANI ČLANCI:

"Tužan sam, šokiran i slomljen jer mi je sve što sam izgradio u mojoj profesionalnoj igračkoj karijeri oduzeto. Kao posljedica najavljene odluke, žalit ću se pred sudom arbitraže za sport" komentirao je tada Pogba.

Pogba je 2016. srušio rekord i postao najskuplji igrač u povijesti nogometa kada je Juventus zamijenio Manchester Unitedom za 105 milijuna eura, dok ga sada ta cifra svrstava pod 14. najveći transfer u povijesti. Inače, to je Francuzu bio drugi period u Manchester Unitedu nakon što je već bio u akademiji "Crvenih vragova" od 2009. do 2012. Za Juventus je Pogba odigrao 190 utakmica, a za Manchester United 233.

 

Također je nastupao i za reprezentaciju Francuske za koju je odigrao 91 utakmicu, a najveći uspjeh u karijeri mu je osvajanje svjetskog prvenstva u Rusiji protiv Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikimouse12
14:19 02.07.2024.

Uvijek moze u Kustosiju ili Rudes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije