Novost u sportu

Bivša dvostruka svjetska prvakinja osnovala zanimljivu digatalnu platformu za djecu

27.08.2024.
u 18:05

Ova besplatna platforma nudi probne periode treninga i sportskih aktivnosti, omogućujući djeci da istraže vlastite potencijale i otkriju sportove koji im najviše odgovaraju.

U vrijeme kada roditelji tragaju za sportskim sadržajima za svoju djecu pred upis u novu školsku godinu, lansirana je jedinstvena digitalna platforma koja će im uvelike olakšati taj proces.

MVPiz je više od obične digitalne platforme – to je projekt koji revolucionira način na koji djeca u Hrvatskoj pristupaju sportu, otkrivaju svoje talente i sudjeluju u sportskim aktivnostima.

MVPiz djeluje kao digitalni most koji povezuje sve sportske aktivnosti i sadržaje na jednom mjestu, olakšavajući roditeljima i djeci pronalazak za njih idealnog sporta.

Ova besplatna platforma nudi probne periode treninga i sportskih aktivnosti, omogućujući djeci da istraže vlastite potencijale i otkriju sportove koji im najviše odgovaraju.

 - Naša misija je jednostavna – učiniti sport dostupnim svakom djetetu, bez obzira na njegovu lokaciju, financijske mogućnosti i tjelesne predispozicije -  ističu iz MVPiz tima.

Platforma je dizajnirana da poveže sportske organizacije s roditeljima i djecom, pružajući im jednostavan način za pronalazak i uključivanje u sportske aktivnosti.

 - MVPiz platforma promovira sportske sadržaje namijenjene djeci i mladima, educirajući ih o važnosti fizičke aktivnosti za njihov razvoj i otkrivanje osobnih talenata.

U svijetu gdje su tjelesna aktivnost i sport sve više u sjeni digitalnih tehnologija, MVPiz nastoji vratiti sport na prvo mjesto u životima djece, pružajući im priliku da razvijaju svoje vještine i interese.

Želimo da djeca otkriju svoje talente jer je to garancija da će ostati u sportu. Nažalost, često se suočavamo s problemom ranog prestanka bavljenja sportom i moramo pronaći rješenje kako bismo spriječili da ta djeca zauvijek odu iz sporta.

Kroz MVPiz omogućavamo djeci besplatne probne periode, a sportskim organizacijama gradimo bazu talenata i olakšavamo komunikaciju s djecom i roditeljima – rekla je Blanka Vlašić, proslavljena atletičarka, osnivačica i suvlasnica platforme.

Registracija na MVPiz platformu je potpuno besplatna za sportske organizacije, djecu i roditelje.

Ovim putem platforma ne samo da povezuje klubove i trenere s budućim mladim sportašima, već i otvara vrata za nove generacije talenata koji na jednom mjestu mogu otkrivati sve sportske sadžaje u poznavati se s različitim sportskim aktivnostima. 

MVPiz platforma predstavlja značajan korak naprijed u promociji sporta među mladima u Hrvatskoj.

Njena dostupnost, inovativan pristup i fokus na otkrivanje i razvoj talenata čine je ključnim alatom za sve koji su uključeni u svijet sporta – od sportskih organizacija i trenera do roditelja i djece.

Svi zainteresirani mogu se upoznati s platformom na poveznici mvpiz.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije