Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAOMI OSAKA

Bivša najbolja tenisačica svijeta objavila trudnoću

Tennis: Toray Pan Pacific Open
Foto: /NEWSCOM
1/3
11.01.2023.
u 20:15

- Ovih nekoliko mjeseci izvan sporta doista mi je dalo novu ljubav i zahvalnost za igru ​​kojoj sam posvetila svoj život. Shvaćam da je život kratak i ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Svaki dan je blagoslov i avantura - navela je 25-godišnja japanska tenisačica.

Bivša najbolja tenisačica svijeta Japanka Naomi Osaka (25) objavila je da je trudna i kako ne planira ponovo igrati prije 2024. Osaka je na društvenim mrežama otkrila kako je trudna nakon čega je postalo jasno zašto je otkazala nastup na ovogodišnjem Australian Openu.

>> Leipzig objavio kako izgledaju Gvardiolove noge: Navijači komentiraju u nevjerici

"Proteklih nekoliko godina bilo je u najmanju ruku zanimljivo, ali najizazovnija vremena su ona najzanimljivija," napisala je Osaka koja nije igrala od rujna.

"Ovih nekoliko mjeseci izvan sporta doista mi je dalo novu ljubav i zahvalnost za igru ​​kojoj sam posvetila svoj život. Shvaćam da je život kratak i ne uzimam ništa zdravo za gotovo. Svaki dan je blagoslov i avantura," navela je 25-godišnja japanska tenisačica.

"Ako stvarno želim jednu stvar, to je da moje dijete gleda jedan od mojih mečeva i nekome kaže: "To je moja majka," dodala je Osaka uz fotografiju ultrazvuka.

Japanska tenisačica, koja je trenutačno na 47. mjestu WTA ljestvice, od 2019. je u vezi s američkim reperom Cordaeom.

Osaka je tijekom karijere osvojila sedam turnira, pri čemu četiri Grand Slama - dva puta je slavila na US Openu (2018, 2020), a dva puta na Australian Openu (2019, 2021).

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Bukva2
21:35 11.01.2023.

Lijepe vijesti, to djete joj ne najveći uspjeh, nema tog pehara koje se tome može iti približiti. Sretno!

TR
tratincica68
04:47 12.01.2023.

A gol joj je dao evo ti ga na.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije