BOŠKO BALABAN

Bivšem vatrenom prijeti zatvor jer je autom srušio dostavljača prije dvije godine?

Banja Luka: Veterani odigrali humanitarni turnir pod nazivom Osmijeh za svako dijete
Dejan Rakita/PIXSELL/PIXSELL
02.03.2023.
u 15:49

U karijeri je nastupao za Dinamo, Aston Villu, Rijeku i Club Brugge dok je u kockastom dresu odigrao 35 utakmica uz 10 pogodaka

Završeno je suđenje na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu, a radi se o slučaju bivšeg hrvatskog reprezentativca Boška Balabana zbog prometne nesreće koju je uzrokovao još 2021. godine.  Kako se doznaje, bivši igrač Dinama osuđen je jer je autom srušio dostavljača, vozača skutera, koji je dostavljao hranu te je isti završio s teškim ozljedama, piše 24 sata

Balaban je rekao da nije provjerio ‘takozvani mrtvi kut’, a na ispitivanju branio se šutnjom. Zagrebački Općinski kazneni sud prihvatio je zahtjev Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu te je izdao kazneni nalog protiv bivšeg nogometaša Boška Balabana (44) zbog izazivanja prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama. 

Nekadašnji vatreni proglašen je krivim od strane zagrebačkog Općinskog kaznenog suda zato što je 10. lipnja 2021. u 14 sati Mini Cooperom srušio vozača skutera, koji je pritom pretrpio prijelom lijeve ključne kosti i 'poderao' lijevo koljeno.

Koja će biti kazna za Boška Balabana još nije poznato, a spominje se čak i mogućnost zatvorske kazne za bivšeg reprezentativca.

Komentara 3

BE
Berri
16:24 02.03.2023.

Spominje se čak i mogućnost zatvorske kazne??? Dajte, nemojte me nasmijavati! Petar Bočkaj je kao višestruki recidivist (vožnja pod utjecajem alkohola), dana 2.ožujka 2019. godine, s 1.86 promila alkohola u krvi uletio u zgradu benzinske postaje, potpuno je uništio, pritom ozlijedio dvije radnice, od kojih je jedna pretrpjela teške tjelesne ozljede i onda još nije pružio pomoć unesrećenoj! I nije dobio zatvorsku kaznu! Kako će onda Balabanu dati zatvorsku kaznu kad nije bio pod utjecajem alkohola i pružio je prvu pomoć?

ZV
zvezdomor
16:22 02.03.2023.

V rešt šnjim...kaj drugo...il morti na galge ...nebi znal reč..

LI
liliZG
18:13 02.03.2023.

ode malko u zatvor, doručak, ručak i večera garantirani, svaki vikend doma na odmoru i brzo van zbog dobrog vladanja i ništa ne moraš platiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije