DOGODI SE

Bivši engleski izbornik pred TV kamerama napravio gaf svih gafova

Glenn Hoddle
Foto: Press Association/Pixsell
01.07.2014.
u 09:01

Postao je hit na internetu, što mu sigurno ne smeta previše. Barem ga neko vrijeme neće pamtiti kao izbornika koji je 1998. godine ispao sa Svjetskog prvenstva nakon poraza od Argentine.

Gafovi nogometnih stručnjaka na TV ekranima nisu rijetkost, što jako dobro znamo i mi Hrvati jer svaka emisija vezana uz veći sportski događaj uistinu zna biti duhovita – i to bez ikakve namjere. No ono što je bivši engleski izbornik Glenn Hoddle izveo, pripada  krupnijim gafovima.

Engleska je odavno ispala s prvenstva i trebalo je komentirati nešto drugo – ovaj put susret Njemačke i Alžira. I tako je Hoddle pričao, pričao i pričao da bi u jednom trenutku Alžir nazvao Al-Jazeera.

Postao je hit na internetu, što mu sigurno ne smeta previše. Barem ga neko vrijeme neće pamtiti kao izbornika koji je 1998. godine ispao sa Svjetskog prvenstva poslije poraza od Argentine, nakon što je David Beckham dobio onaj poznati (glupi) crveni karton.

>> Kako će HTV pratiti SP u Brazilu? Nogomet s manje analiza, a više zabave

Komentara 3

Avatar dva4u
dva4u
09:30 01.07.2014.

ovi naši jadni novinari pokušavaju od svake muhe napraviti slona. ako je ovo za njega "gaf svih gafova", onda tu pamet staje... čovjek je napravio naobičniji lapsus, zamijenio je dvije riječi koje se u engleskom izgovaraju jako slično - "alđirija" i "alđazira". i od toga ovaj "novinar" nastoji napraviti članak!!! tuga i jad...

BO
borna224
13:52 01.07.2014.

...i čemer si zaboravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije