Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BILIĆ

Bivši izbornik vatrenih otkrio anegdotu koja dokazuje zašto je Modrić među najboljima na svijetu

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Matija Habljak/PIXSELL
28.05.2024.
u 16:43

Bilića su pitali zašto je Modrić u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača svijeta, a bivši izbornik smatra da se radi o strasti i karakteru prije svega. Otkrio je i nedavnu anegdotu...

Nekadašnji izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić dao je intervju za Sofascore, u kojem je pričao o šansama Hrvatske na ovogodišnjem Euru u Njemačkoj te o suradnji s Lukom Modrićem. Bilić je trenutno trener saudijskog Al-Fateha, s kojim ima ugovor do ljeta iduće godine. 

- Ovo je zadnji Euro za Luku Modrića? Ne bih se baš kladio, nikad ne znate s Lukom - rekao je Bilić sa smiješkom i prisjetio što je rekao tada 23-godišnjem mladom Luki Modriću uoči njegove prve utakmice na Euru:

- Bilo je to u Beču uoči otvaranja protiv Austrije. U to vrijeme su Xavi i Iniesta bili referentne točke za vrhunske veznjake. Rekao sam mu: 'Ne mislim da si ti bolji od njih, ali na njihovoj si razini, oni sigurno nisu bolji od tebe.' I na toj je utakmici zabio već u četvrtoj minuti iz kaznenog udarca.

GALERIJA Propucan auto sportskog direktora Osijeka

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
1/9

Bilića su pitali zašto je Modrić u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača svijeta, a bivši izbornik smatra da se radi o strasti i karakteru prije svega. Otkrio je i nedavnu anegdotu...

- Imam jednog igrača ovdje u Saudijskoj Arabiji, armenski reprezentativac Lucas Zelarayán. Hrvatska je bila u istoj skupini s Armenijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. I nakon što smo izgubili od Walesa i Turske, više nismo ovisili sami o sebi i trebala nam je pomoć Armenije, da ne izgubi od Walesa.

VEZANI ČLANCI:

Luka me nazvao uoči tih utakmica i kaže mi: 'Šefe, možete li reći Lucasu da da sve od sebe protiv Walesa?’ Možete li zamisliti njegovu motivaciju da čak i tada, uz sve klupske obaveze, nađe prostora u svojoj glavi, razmišlja o Hrvatskoj i nazove nekoga da zamoli nešto svog igrača. On je potpuno unutra! I to je nešto što ne nalaziš ovih dana - rekao je Bilić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije