RAZOČARANJE U SPLITU

Bivši kapetan Hajduka: 'Teren nije najbolji? Sramota i luzerski mentalitet! Tako nećete ništa osvojiti'

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
18.09.2023.
u 09:12

"Stiže jedan, pa drugi gol, toliko smiješni i naivni, ali očekivani za nekog tko nogomet prati. Lopta te kazni, pa prođe kroz noge u malu mrežu, pa nakon par minuta kroz šumu nogu u gol jer niste zaslužili ništa osim poraza", napisao je Hrvoje Vejić, bivši kapetan Hajduka

Hajduk je u 8. kolu HNL-a doživio još jedan veliki šok. Ovoga puta je na stadionu u Velikoj Gorici, punome svojih navijača, u dramatičnoj završnici izgubio od Gorice s 2:1. Bijeli su poveli u 62. minuti pogotkom Zvonimira Šarlije i zadržali prednost 25 minuta. Zatim im je Gorica pogotcima Dominika Štigleca u 87. i Antema Mateja Jurića u 92. minuti otela bodove.

Bivši kapetan kluba Hrvoje Vejić dijeli razočaranje navijača koji su izviždali svoje igrače na kraju utakmice. "Rezime bi bio – prvo poluvrijeme bili smo loši, a drugo smo dosta pali. Do poluvremena je Gorica već preuzela posjed, osjetivši da Hajduk ne može hodati doslovno", napisao je za Dalmatinski portal.

GALERIJA Šokantna završnica! Hajduk imao 1:0 do 86. minute pa sve prosuo

Gorica i Hajduk sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Kritizirao je i povlačenje Hajduka, odluke trenera Ivana Leke, kao i mentalitet momčadi. "Neobjašnjivo... Povlačimo se u niski blok i čekamo neku tranziciju.  Ako je to planski, da zatvorimo utakmicu i pokušamo je riješiti kroz neku brzu tranziciju, to je potpuno pogrešna odluka ako su ti u igri Livaja i Čuić naprijed, jer jednostavno ne mogu to odraditi", napisao je pa dodao:

"A ako nije planski, nego tzv. podsvjesno povlačenje, onda je još gore, jer govori o karakteru ovih momaka, koji sigurno nije pobjednički, jer protiv ovakvih protivnika Hajduk mora igrati na još jedan gol, sve ostalo je teški luzerski mentalitet. Nećete tako ništa osvojiti."

VEZANI ČLANCI:

"I naravno, stiže jedan, pa drugi gol, toliko smiješni i naivni, ali očekivani za nekog tko nogomet prati. Lopta te kazni, pa prođe kroz noge u malu mrežu, pa nakon par minuta kroz šumu nogu u gol jer niste zaslužili ništa osim poraza.  I onda slušam, vozeći se, na radiju, bilo je vruće, teren nije bio baš najbolji i mislim si: 'Ma koga vi da oprostite je*ete...' Sramotna partija naših, baš sramotna u ovom trenutku, kojom smo pokvarili sve dobro što se napravilo prvih pet kola", piše razočarani Vejić.

VIDEO  Mega-transfer! Dinamo namjerava u zimu dovesti Andreja Kramarića!

Komentara 19

BE
Beyonder
09:50 18.09.2023.

Pa kako to, ja mislio da prvenstvo već riješeno

Avatar Castro
Castro
10:23 18.09.2023.

Ne mozemo mi to razumjeti, ne trudimo se vise. Taj sklop ljudi i kluba je enigma koju nikad nitko nece provaliti. Ne znam dali je smijesno ili tuzno. Ali nikad ni jedan da izadje i kaze MI SMO KRIVI. Trava, sudac, mamic, hns, ....nikad mirta surjak i edo pezzi, torcida i mentalni sklop svih njih zajedno. Neeeee... ne kuzi to " strani covik "

Avatar R2D2
R2D2
10:02 18.09.2023.

Je li Mamić opet kriv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije