TRAGIČNA NESREĆA

Bivši menadžer Michaela Schumachera: 'Izgubio sam nadu da ću ga ikad više vidjeti'

Verzuolo: 12.04.1950., ro?en Flavio Briatore
Foto: Arne Dedert/DPA
1/2
19.12.2023.
u 15:03

''Zbog mi je jako žao i krivim sebe. Trebao sam posjetiti Michaela u bolnici. Bio sam izrazito tužan nakon njegove nesreće", rekao je Willi Weber (81), bivši menadžer legendarnog vozača kojem je obitelj Schumacher zabranila da posjećuje svog nekadašnjeg suradnika

Jedan od najvećih vozača Formule 1, Michael Schumacher, prije gotovo 10 godina doživio je nesreću koja mu je okrenula život naglavačke. Tragedija se dogodila na skijanju kada je glavom udario u kamen i kasnije pao u komu. Nakon što se probudio, drži se dalje od očiju javnosti.

Njegov bivši menadžer, Willi Weber (81) kaže kako nema dobrih vijesti i dodaje kako je izgubio svaku nadu da će više vidjeti slavnog njemačkog vozača. Weber nije u dobrim odnosima s obitelji Schumacher. Optužio ih je da lažu o Michaelovom zdravstvenom stanju, a oni su mu zabranili da ga posjećuje.

GALERIJA Staza u Imoli pod vodom: Osoblje žurno evakuirano u strahu od novih žrtava

Verzuolo: 12.04.1950., ro?en Flavio Briatore
1/21

''Kad pomislim na Michaela, nažalost, gubim nadu da ću ga ikad više vidjeti. Nema pozitivnih vijesti nakon 10 godina'', rekao je Weber i osvrnuo se na odluku obitelji: ''Zbog toga mi je jako žao i krivim sebe. Trebao sam posjetiti Michaela u bolnici. Bio sam izrazito tužan nakon njegove nesreće.''

VEZANI ČLANCI:

''Jako mi je žao što Michaelovi obožavatelji ne znaju ništa o njegovom zdravlju. Pokušao sam nazvati Corinnu stotinu puta i nije se javila. Izbacili su me, rekli mi da je prerano. Sada je prekasno. Prošlo je devet godina, trebali bi jednostavno reći kakvo je pravo stanje'', rekao Weber prije godinu dana.

VIDEO Ibrahimovićev sin teško se razbolio, a Zlatan je pobjegao iz bolnice: 'Kao da su mi iščupali srce'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije