Lass Diarra tuguje

Bivši Modrićev suigrač iz Reala u napadu izgubio rođakinju

'Real Madrid\'s Lass Diarra dejected during La Liga Match. January 03, 2011. Foto © nph / Alvaro Hernandez)'
NPH/Pixsell
14.11.2015.
u 21:59

"Moja nećakinja Asta Diakite je bila među žrtvama, kao i stotine drugih nedužnih Francuza. Bila mi je velika podrška, bila mi je kao sestra."

U terorističkim napadima u Parizu život je izgubilo oko 130 ljudi, a među njima je bila i rođakinja nogometaša Lassane Diarre. Bivši Modrićev suigrač iz Reala, a koji je u karijeri još igrao i za Chelsea, Arsenal, Portsmouth..., jučer je nastupao za Francusku u prijateljskoj utakmici protiv Njemačke, a kasnije je saznao tužnu vijest. Tu informaciju podijelio je na Twitteru.

- Dobra večer svima. Teškog srca vam se obraćam nakon dramatičnih događaja jučer u Parizu. Kao što ste već imali prilike pročitati, napad je imao osobni utjecaj na mene. Moja nećakinja Asta Diakite je bila među žrtvama, kao i stotine drugih nedužnih Francuza. Bila mi je velika podrška, bila mi je kao sestra. Vrlo je važno za sve nas, kao reprezentativce naše države, da progovorimo i ostanemo ujedinjeni u inat stravi koja nema niti boju kože niti religijsku opredijeljenost. Zajedno moramo štititi, voljeti i poštivati. Hvala vam svima na brojnim porukama. Čuvajte sebe i svoje i neka žrtve napada počivaju u miru

>>Terorist imao ulaznicu za utakmicu, htio se raznijeti na stadionu i uzrokovati smrtonosni stampedo

>>Ovo je trenutak kada su tijekom utakmice Francuska - Njemačka počele eksplozije

Komentara 1

VI
VisAVis2
23:57 14.11.2015.

Neka im, njihova kolonjalna prošlost im se vraća! Zacrnila se Francuska! Još će oni plakat za Hitlerom i proklinjat dan kada su ih američki i engleski crnci "oslobodili"! Najpametnija francuskinja je bila Edith Piaf i maršal Petten!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije