Unirea u teškoćama

Bivši predsjednik Stoica vodi igrače u Astru Ploiesti

Unirea
Marko Lukunić/Pixsell
11.08.2010.
u 08:32

Hajduk je dobio obavijest da se uzvrat igra na stadionu Steaue, jer su Grasshopper i Steaua zamijenili domaćinstva.

Osluškuju u Poljudu zbivanja u Unirei, protivniku Hajduka u završnoj utakmici kvalifikacija za Europsku ligu.

Nekako su jenjale informacije da će Unirea odustati od natjecanja. To je ionako bilo teško za povjerovati, jer samo za igranje tih utakmica i Hajduk i Unirea će od Uefe dobiti oko 200 tisuća eura.

Jedino je pitanje u kojem će se sastavu Rumunji suprotstaviti Hajduku. U tamošnjim medijima kalkulira se kako u inozemstvo idu Marinescu, Dale, Brandan, Arlausksi, Bilasco i Galamz, a Maftei, Marin, Onofras i Paraschiv navodno će za bivšim predsjednikom Mihailom Stoicom u trenutačno posljednju momčad lige Astru iz Ploiestia.

No, sve su to nagađanja, Stoica pregovara s Astrom, ali i s još nekim klubovima.

Ivica Kalinić, sportski direktor bijelih, u petak će, u dvoboju s Clujom, uživo gledati Unireu, a u Poljud je stigla i obavijest da se uzvratna utakmica igra na stadionu Steaue. Grasshopper i Steaua zamijenili su domaćinstva, pa će se prva utakmica igrati u Bukureštu, a uzvrat u Zürichu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije