DAMIR BURIĆ

Bivši trener Hajduka ima novi posao, preuzeo je drugoligaša iz Saudijske Arabije

Damir Burić
Foto: Milan Šabić/Pixsell
1/4
09.10.2024.
u 07:30

Hrvatski stručnjak na klupi je naslijedio Mahera Al-Shammarija (57) i navodno je ugovor potpisao do kraja sezone.

Hrvatski nogometni prvoligaš Gorica dogovorila je sporazumni prekid suradnje s dosadašnjim trenerom Rajkom Vidovićem (49). On je klub iz Velike Gorice napustio nakon sedam mjeseci rada, a ostavlja ga na osmom mjestu prvoligaške ljestvice. Gorica ima osam bodova kao i pretposljednja Lokomotiva, dok posljednji Slaven Belupo ima tri boda manje.

Iz kluba su objavili kako će do pronalaska dugoročnijeg rješenja momčad voditi Mensur Mujdža.

Dodajmo da Goricu u sljedećem, 10. kolu HNL-a čeka gostovanje kod Varaždina 20. listopada. Osim prvenstvenih obaveza, klub ima i kup susrete. U osminu finala hrvatskog kupa igrat će također u gostima protiv Varaždina.

Do svih tih utakmica Gorica ima vremena naći novo trenersko rješenje jer trenutačno je reprezentativna stanka.

Kada smo kod promjene trenera, recimo da novi posao ima Damir Burić (60), on je postao trener Al-Arabija, saudijskog drugoligaša koji se s osam bodova nalazi na šestome mjestu tamošnjeg prvenstva. Hrvatski stručnjak na klupi je naslijedio Mahera Al-Shammarija (57) i navodno je ugovor potpisao do kraja sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije