NOVI TRENUTAK

Hajduk je prvi, a kladionice su odmah reagirale. Koeficijenti u borbi za titulu su promijenjeni

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Matija Habljak/PIXSELL
07.10.2024.
u 15:30

Rijeku vrhunska obrana drži pri vrhu tablice s obzirom da su samo protiv Dinama primili gol, ali napadački su u zadnje dvije utakmice užasno razočarali

Dinamo je u devetom kolu svladao Varaždin 1-0, Hajduk razmontirao Šibenik 4-0, a Rijeka kiksala 0-0 protiv Slaven Belupa. Prva tri kluba odvojila su se na tablici u odnosu na ostatak lige, a nakon prve četvrtine HNL-a stanje na tablici kaže da je Hajduk prvi s 21 bodom, a Rijeka i Dinamo ga prate s 19 i već je sad sasvim jasno tko će se boriti za trofej.

Plavi su i dalje glavni favorit za naslov. Dinamo ima koeficijent 1,30, Hajduk je drugi s koeficijentom od čak 6,50, a Rijeka treća s osmicom. Rijeku vrhunska obrana drži pri vrhu tablice s obzirom da su samo protiv Dinama primili gol, ali napadački su u zadnje dvije utakmice užasno razočarali, a prekjučerašnjem bodu protiv Slaven Belupa mogu dijelom zahvaliti i sucu Mariju Zebecu. Evo što su treneri ova tri kluba rekli nakon zadnje odigranih utakmica:

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
1/5

"Kada igramo Ligu prvaka, SHNL, Kup ili prijateljsku, mi nosimo grb najboljeg i najvećeg kluba u Hrvatskoj, nema popuštanja ni prema kome", rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon minimalnog slavlja nad Varaždinom.

"Odlična utakmica, dominirali smo. Zadovoljan sam našom igrom bez lopte. Ovo je bila velika pobjeda. Prvi smo na tablici, ali nadam se da nećemo dobiti velika krila. Radit ćemo svakodnevni posao u poniznosti. Sve zasluge idu mojoj momčadi, odnosno igračima, kojima čestitam", kaže trener Hajduka Gennaro Gattuso.

"Kad pogledamo sve i onih devet utakmica što smo odigrali do kraja, posebno nam je falilo u zadnje dvije utakmice malo više prema naprijed nekih stvari. Ovu stanku ćemo iskoristiti za uigravanje još više i za poboljšanje zadnje trećine", izjavio je trener Rijeke Radomir Đalović poslije kiksa s Belupom.

U idućem kolu sva tri kluba idu u goste. Dinamo u Pulu protiv Istre, Hajduk u Koprivnicu na Slaven Belupo, a Rijeku će dočekati Lokomotiva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije