Pušnik ga hvali

Poznati trener o hit igraču hrvatske reprezentacije: Nije napuhanko, uvijek sam govorio da će biti kao Srna

KATAR 2022 -Krenulo izvođenje penala
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
11.12.2022.
u 12:58

Juranović ima ogromno srce, nije napuhan, nje napuhanko nego je sjajan karakter. Volim što je uspio, a odigrao je fantastičnu utakmicu. Vidjeli ste kako je odigrao protiv Brazila, sad o njemu priča cijeli svijet - kazao je Pušnik.

Josip Juranović, desni bek hrvatske nogometne reprezentacije, odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru privukao je pozornost svjetske nogometne javnosti. Jedan je od najtraženijih naših igrača, a mnogi mediji pišu kako bi uskoro mogao napustiti Celtik jer ga, između ostalih, jako žele Atletico Madrid i Real Sociedad.

A njegov bivši trener Marijan Pušnik, Slovenac koji ga je vodio u Hajduku, uvijek ima riječi hvale za Juranovića.

VIDEO - "Pa stvarno nisu normalni! Ovo što igra Hrvatska je vrh nogometa. Ljudi me zovu i još ne vjeruju...'

 

- Da, uvijek je on za mene bio kao Srna, ja sam vjerovao u njega. Juranović ima ogromno srce, nije napuhan, nje napuhanko nego je sjajan karakter. Volim što je uspio, a odigrao je fantastičnu utakmicu. Da, ja sam u njemu vidio da može napraviti karijeru kao desni bek, da može biti kao Darijo Srna. Pretjerano?! Ha, ha, vidjeli ste kako je odigrao protiv Brazila, sad o njemu priča cijeli svijet. Baš sam sretan i zbog Juranovića i zbog Hrvatske - kazao je Pušnik za Slobodnu Dalmaciju.

Komentara 2

HR
Hrast2
13:11 11.12.2022.

Ovaj dečko ima pravo Hrvatsko srce. Veliki radnik na terenu. Zadovoljstvo ga je gledati kako trče. Drago mi je zbog njega, zbilja. Sretno dečko, sretno svima!

DU
Deleted user
13:19 11.12.2022.

Da, apsolutno je zavrijedio ovakav tekst. Oduševio me svojom igrom, hrabrošću, govorom tijela, prodorima prema naprijed...svaka mu čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije