u serie a

Bjelica je smijenio Pirla: Talijanska legenda sada kreće sve ispočetka sa Srbinom

U drugom kolu nove sezone HNL-a Lokomotiva je na stadionu u Kranj?evi?evoj pobijedila Osijek s 2:1
Luka Stanzl/PIXSELL
03.06.2023.
u 11:35

Talijanski mediji pišu da je novi sportski direktor Pise za novog trenera angažirao Pirla, igračku legendu talijanskog nogometa, koji je vodio Juventus i spomenuti Karagumruk.

Nenad Bjelica zaslužan je za početak velikog projekta legendi Serie A u drugoj talijanskoj ligi. Naime, nakon što je prije desetak dana s Trabzonsporom u turskom prvenstvu svladao Karagumruk 4:1, suparnički trener Andrea Pirlo (44) dobio je otkaz.

Tako je započeo renesansu Pise, talijanskog drugoligaša koji se želi vratiti u prvu ligu uz pomoć Pirla i srpske legende Aleksandra Kolarova (37).

Nakon što je Pisa sezonu završila na 11. mjestu, otpustili su trenera Lucu D'Angela i sportskog direktora Claudija Chiellinija, brata blizanca legendarnog Giorgija.

VEZANI ČLANCI:

Njega će zamijeniti Aleksandar Kolarov. Prošle je godine završio sjajnu igračku karijeru tijekom koje je bio ključni igrač Lazija, Manchester Cityja i Rome te kapetan Srbije.

Talijanski mediji pišu da je novi sportski direktor Pise za novog trenera angažirao Pirla, igračku legendu talijanskog nogometa, koji je vodio Juventus i spomenuti Karagumruk.

VIDEO: Lena Stojković obranila naslov svjetske prvakinje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije