NAKON POBJEDE

Bjelica opravdao Dinamo: S pravom su umorni; Kopić: Apsolutno vjerujem da ćemo biti prvaci

Osijek i Dinamo susreli se u 25. kolu Prve HNL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
27.02.2022.
u 20:16

- Valjda smo samo Mance i ja vjerovali da može biti igrač odluke za nas. Kad se pojavila mogućnost da se vrati, nisam dvojio, nazvao sam ga na videopoziv da vidim je l' ima tu žar u očima koju želim vidjeti

Osijek je slavio nad Dinamom 1:0 i zasjeo na prvo mjesto HNL-a. 

- Mislim da smo mi u izjednačenoj utakmici iskoristili jednu grešku Dinama i tako slavili. Sretni smo zbog pobjede, ovo je samo momentalna situacija, Dinamo ima utakmicu manje i još nas može prestići, moramo još puno raditi. Mi smo se pripremali cijeli tjedan, a Dinamo je imao utakmicu pa je opravdano umoran - rekao je Bjelica i dodao:

- Valjda smo samo Mance i ja vjerovali da može biti igrač odluke za nas. Kad se pojavila mogućnost da se vrati, nisam dvojio, nazvao sam ga na videopoziv da vidim je l' ima tu žar u očima  koju želim vidjeti.

Oba trenera su se odlučila za slične sustave igre. Tzv. sustav zrcala. 

- Da, igrali smo sa sličnim sustavima, ne istim. Znali smo da Dinamo ima kvalitetne igrače, nismo mu htjeli dati da ima prevelikih šansi.  Pokazujemo da možemo u derbijima, vrlo je važno osvajati bodove, treba nastaviti, ovo je početak tek, ostaje još 11 kola pred nama. 

Trener Dinama nakon utakmice je rekao:

- Prvo poluvrijeme smo kontrolirali utakmicu, stabilni u centrali, bez prevelikih šansi, a u drugom poluvremenu smo pokušali Andrićem doći do boljih prilika, a nismo iskoristili 2-3 šanse, na kraju smo primili gol. Čestitam Osijeku, to je to.

- Nema što puno iskoristiti igračima, išli su ful gas, detalj je odlučio. Htjeli smo u drugom dijelu još pojačati pritisak, izmjenama smo još nešto pokušali, Oršić je osjetio malo slabost, to nas je malo poremetilo, ali što je tu je. 

- Kao i za ovu utakmicu tako i za svaku sljedeću mi moramo biti pravi i maksimalni, sada kada nema Europe će igrači moći ući u lakši tempo rada. 

- Za igru prema naprijed moramo vidjeti tko će nam se još od ozlijeđenih igrača, naravno da su nam Ivanušec i Ademi bitni faktori u organizaciji igre prema naprijed.

- Klupski cilj je prvo mjesto i ja apsolutno vjerujem da ćemo mi prvi proći ciljem na kraju prvenstva.

 

Komentara 10

FR
freeshooter
20:25 27.02.2022.

Kopiću ovo je bilo previše...toliko trenerskog straha, da se bojimo igrati prema naprijed, zatvarati utakmicu...protiv koga Kopiću...mi smo Dinamo...kako misliš biti prvak...definitivno nemamo trenera, ovi isti dečki bi sa Zokijem protutnjali Osijekom...

Avatar Slovenački Idol i Vođa
Slovenački Idol i Vođa
20:44 27.02.2022.

Ne kopiću, zbog tvog kukavičluka i neznanja nećemo biti prvaci! I to samo zbog tebe!!! Ajde objasni zašto nisi promijenio 5 igrača na koje si imao pravo nego samo 3??? I još ti je osijek na poluvremenu najavio da čekaju zadnju 1/3 utakmice kad će dinamo zbog umora pasti da zabiju gol!?!? i Upravo to se dogodilo jer si neznalica koja nije htjela mijenjati 5 umornih i loših igrača, nego jedva 3?!? Zašto nisu priliku dobili špikić i menalo koji su bilo odlični protiv seville? Zašto je opet igrao umorni i beskorisni petković? zašto bočkaj koji je bio najgori igrač na terenu??? Zašto gojak koji kao da ga nema na terenu? puno zašto, a odgovor je samo jedan- jer nisi trener dostojan dinama!!!

IS
istina00
21:11 27.02.2022.

kopić nema pojma i to se danas vidjelo..od mogućih izmjena preumornih igrača, on zamijeni samo 3, a još zamjene drži na klupi?!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije