šesto kolo hals-a

Bjelovarčani uzeli 16 medalja, Jelić-Balta najbolja

Ivana Jelić Balta
Damir Špehar/VLM
13.10.2009.
u 14:49

U šestom kolu HALS-a među 389 natjecatelja iz 17 klubova, atletičari Bjelovara osvojili su čak 16 medalja. Najuspješnija je bila Ivana Jelić-Balta.

Jelić-Balta, pobjednica na 100 metara prepone s osobnim rekordom 15,06 među mlađim juniorkama te na 100 metara s preponama kod kadetkinja s osobnim i klupskim rekordom 14,88, a bila je i članica pobjedničke švedske štafete.

U skoku u dalj Ivana je osvojila treće mjesto. Uspješni su bili i srebrni Zrinko Čavar na 110 metara prepone te skoku u dalj, Ivana Serdarušić na 100 metara prepone i troskoku, Lea Mladinić na 60 metara te ženska štafeta 4x300 metara - u sastavu Horvat, Mladinić, Nikolić i Jelić-Balta...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije