TRANSFER?

Blackburn obnovio interes za Ibričića?

Senijad Ibričić
Filip Brala/Pixsell
25.01.2010.
u 15:56

Prema pisanju Daily Mirrora, koje prenosi Clicklancashire.com, trener nogometaša Blackburn Roversa Sam Allardyce ponovno se zainteresirao za usluge Hajdukova veznjaka Senijada Ibričića.

Mirror također navodi da je engleski klub splitskom klubu za bosansko-hercegovačkog reprezentativca spreman platiti tri milijuna funti odštete.

Allardyce se za Ibričića zanimao još jesenas, ali Ibričić, navodi se, nije impresionirao njegove emisare u dvobojima dodatnih kvalifikacija protiv Portugala.

Navodno su ljudi iz kluba u kojem igra i Nikola Kalinić opet nedavno gledali 25-godišnjega veznog nogometaša.

Ove je zime Ibričić produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2014. godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije