HRVATSKA ZVIJEZDA

Blanka: Drago mi je što privlačim pažnju medija

Blanka Vlašić
Ivana Ivanović/Pixsell
27.05.2010.
u 13:55

"Europsko atletsko prvenstvo u Barceloni udaljeno je dva mjeseca, ali hrvatska zvijezda skoka u vis, Blanka Vlašić, zna da su pogledi već usmjereni u nju, pogotovo u domovini".

Tim riječima službena internetska stranica Europske atletske federacije (EAA) najavljuje razgovor s najboljom visašicom svijeta.

- Medijima u Hrvatskoj nikada nije prerano upitati me o očekivanjima vezanim za Barcelonu. Zapravo, već me pitaju i za londonske Olimpijske igre. Ne smeta me to, štoviše, dobro je da se sportu ukazuje pažnja.

- Također, to je i neizbježno, svjesna sam toga, budući da smo samo Sandra (Perković, juniorska prvakinja Europe u bacanju diska iz 2009.) i ja jedine istaknute Hrvatice na međunarodnoj sceni, pa ljudi imaju velika nadanja i očekivanja od nas.

- Europsko atletsko prvenstvo ove je godine najveći događaj i zato je važno da u Barceloni budem u dobroj formi.

- Hrvatska nije u posljednjih deset ili dvadeset godina imala atletičare u samome vrhu, a meni je drago što ja privlačim pažnju. Uglavnom mi je to dobro, a nadam se da je dobro i za sam sport.

Interes domaćih medija, piše nadalje službena internetska stranica EAA, ovog će ljeta biti dodatno pojačan, "ne samo zato što je Blanka vladarica svijeta, na otvorenom i u dvorani, nego zato što je u Hrvatskoj završena nogometna sezona, a ni reprezentacija se nije plasirala na Svjetsko prvenstvo."

Europsko atletsko prvenstvo održava se od 27. srpnja do 1. kolovoza. Barcelona je prvi španjolski grad kojem je ukazana čast organizacije tog natjecanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije