Vraća se Baka

Blaž Slišković preuzima Široki Brijeg i nastavlja borbu za dvostruku krunu

Blaž Slišković
Ivo Čagalj/PIXSELL
19.04.2015.
u 15:48

Baka će potpisati ugovor do kraja sezone, a Široki Brijeg već je vodio u proljeće 2011. godine.

Blaž Slišković (56) zamijenit će Slavena Musu kao trener nogometaša Širokog Brijega. Baka će potpisati ugovor do kraja sezone, a Široki Brijeg već je vodio u proljeće 2011. godine.

Na klupi su ga htjeli i mostarski klubovi Velež i Zrinjski, no Baka se odlučio za Široki. Momčad koja se bori za dvostruku krunu u BiH bez pobjede je već četiri kola i od Sliškovića se očekuje da odmah zaustavi tu seriju.

Na tablici Široki drži prvo mjesto ispred Zrinjskog zbog bolje gol-razlike, no nije postigao pogodak u tri posljednje utakmice. U prvoj utakmici polufinala Kupa odigrao je 0:0 s banjolučkim Borcem.

>>Slišković blokirao Hajdukov račun za 1,1 milijun kuna

Komentara 1

KA
kajinx
21:30 19.04.2015.

Nije Široki, nego Široki Brijeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije