IZBOR ZA RUJAN

Livaja je drugi put zaredom igrač mjeseca! Nagradu je dobio i Gattuso te još jedan igrač Hajduka

Čudesni Marko Livaja srušio Dinamo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
04.10.2024.
u 20:43

Bruno Durdov je sjajno odigrao u Gorici i zabio čak dva pogotka za Hajduk. Drugi je izabran za pogodak mjeseca, a među strijelce se tom prilikom upisao i Marko Livaja koji je proglašen najboljim igračem u rujnu

Utakmice u rujnu su završene, ušli smo u listopad, a tim povodom objavljeni su i dobitnici individualnih nagrada za izvedbe u minulom mjesecu. Tri od četiri nagrade u izboru igrača, trenera, navijača i novinara otišle su na Poljud, u ruke članova splitske momčadi. Najboljim igračem proglašena je zvijezda Hajduka, Marko Livaja. Gennaro Gattuso okitio se titulom najboljeg trenera. Bruno Durdov je dobitnik nagrade za gol mjeseca, a Slaven Belupov Ivan Šušak dobio je nagradu za obranu mjeseca.

Marko Livaja je u tri rujanske utakmice zabio dva gola i upisao dvije asistencije. Zasigurno, istaknuti treba gol za pobjedu protiv Dinama u derbiju na Maksimiru. Iza njega su u izboru za igrača mjeseca ostali Rijekin Toni Fruk i Osijekov vratar Marko Malenica. Livaji je ovo druga uzastopna nagrada za igrača mjeseca u ovoj sezoni.

GALERIJA Pogledajte fantastičnu koreografiju Boysa! Unatoč kiši atmosfera je sjajna

Čudesni Marko Livaja srušio Dinamo
1/10

Hajduk je u rujnu osvojio sedam od devet mogućih bodova. Pritom su igrali dva derbija, a za takav rezultat je itekako važna i obrambena strategija Gennara Gattusa. Usprkos malo prilika upisanih u derbijima, svoju su mrežu sačuvali netaknutom. Jedini gol im je zabila Gorica, no uzvratili su s vlastita četiri. Na drugom je mjestu završio trener Rijeke Radomir Đalović, a treći je bio Federico Coppitelli iz Osijeka. U kolovozu je nagradu dobio Sergej Jakirović.

Durdov je sjajno odigrao u Gorici i zabio čak dva pogotka za Hajduk. Drugi je izabran za pogodak mjeseca. Najbolju je obranu izveo Ivan Šušak u okršaju s Dinamom kada su potresene prvake Koprivničani dočekali puni samopouzdanja i iskoristili trenutak slabosti. U su ove nagrade dobili Stefan Ristovski, odnosno Goričin Božidar Radošević.

Foto: SofaScore

VIDEO Pročitajte što regionalni mediji pišu o nevjerici u Maksimiru. Spominju da je Bjelici 'puknuo film'

Komentara 1

PA
Pajdo
22:55 04.10.2024.

HAHAAHAAA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije