TREĆI OTKAZ U BUNDESLIGI

Bochum otpustio Marcela Kollera

Marcel Koller
AFP
21.09.2009.
u 11:29

Unatoč tome što su kladionice za prvi sljedeći otkaz s bundesligaške klupe najviše šansi davale Zvonimiru Soldi, prvi će u potragu za novim klubom Marcel Koller.

Vodstvo Bochuma nije bilo zadovoljno sa samo četiri boda u prvih šest kola i trenutačnim sedamnaestim mjestom te je odlučilo smijeniti Kollera.

Švicarski je stručnjak na klupi Bochuma bio od ljeta 2005. godine i u svojoj prvoj sezoni uveo je klub u prvu ligu. U posljednje je tri sezone klub ostvarivao dobre rezultate i uvijek su bili u sredini tablice.

- S Kollerom smo imali četiri vrlo uspješne godine. Želimo mu da nastavi s uspješnim radom i u budućnosti - piše u službenom priopćenju kluba.

Bochum će, dok se ne pronađe pravo rješenje, voditi Darius Wosz i Frank Heinemann.

Koller je treći smijenjeni trener ove sezone. Prije njega s klupe Hannovera morao je otići Dieter Hecking, a s klupe Mainza Jörn Andersen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije