SPURSI U POLUFINALU

Bolton odustaje od FA kupa: Ne bismo se mogli nositi s tim

'Tottenham Hotspur\'s Croatian midfielder Luka Modric (R) vies with Bolton Wanderers\' English midfielder Nigel Reo-Coker (L) during the English Premiership match between Tottenham Hotspur and Bolton
'BEN STANSALL'
19.03.2012.
u 12:46

Od ponovnog igranja utakmice četvrtfinala FA kupa između Boltona i Tottenhama vjerojatno neće biti ništa.

Klasnićeva momčad, neslužbeno, povući će se iz natjecanja nakon što je Fabrice Muamba doživio srčani udar samo da se ne moraju ponovno vraćati na White Hart Lane i zbog toga neće doživjeti sankcije. Tako bi Tottenham prošao u polufinale protiv Chelseaja na Wembleyju.

– To su jako mladi dečki, praktički djeca. Kako bi se mogli nositi s povratkom tamo i sve to opet proći? – otkrio je engleskim medijima izvor blizak klubu.

Navodno je upitno i odigravanje subotnje utakmice protiv Blackburna, a sutrašnja protiv Aston Ville već je odgođena.

Komentara 1

DU
Deleted user
14:48 19.03.2012.

pa jes, to zato sto je crnac i \"british\". da je neki hrvat ili srbin ili bugarin igrali bi im preko leseva, ne bi ni onu utakmicu prekinuli a kamo li odustali...ahahahaaa, englezi...i čast, ahahaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije