Boris Becker

'Federer uopće nije tako fin, a on i Đoković se ne podnose'

Boris Becker
Reuters (Ilustracija)
09.06.2015.
u 12:30

- Gotovo svi znaju da se Novak Đoković i Roger Federer ne podnose, to je javna tajna.

Boris Becker, legendarni njemački tenisač i sadašnji trener Novaka Đokovića, pokušao je objasniti tezu koja se provlači već dugo, a po kojoj je njegova generacija bila zanimljivija od ove sada koja postaje dosadna.

- Tenis više nije zabavan jer su igrači preplašeni da bi mogli biti kažnjeni zbog psovanja. Postavljanje TV mikrofona uz teren, ne samo na Wimbledonu već i na drugim turnirima, omogućilo je da do šire javnosti stigne svaka izgovorena riječ na terenu i zato su igrači prestrašeni zbog čega dolazi do "političke korektnosti, rekao je Becker za Telegraph te dodao da se zbog toga stvaraju lažna prijateljstva, što nije dobro.

Otkrio je i jednu tajnu koju igrači znaju, ali navijači možda i ne.

- Gotovo svi znaju da se Novak Đoković i Roger Federer ne podnose, to je javna tajna. A ja sam uvjeren da nema šanse da je Federer toliko fin koliko se predstavlja, zaključak je Borisa Beckera.

>>Twitter 'gori': 'Zašto je Wawrinka protiv Đokovića igrao u boksericama?'

>>Đoković se 'slomio' nakon poraza od Wawrinke: Pustio suzu zbog propuštene prilike

>>Federer bijesan zbog incidenta: 'Ovo nije nimalo smiješno!'

Komentara 14

DI
dinamojavolim1
13:52 09.06.2015.

gledao sam par meceva gdje roger bas i nije bio fin

RL
@rlando
14:38 09.06.2015.

Feder ima nešto u sebi antipaticno, treba se samo sjetiti kako je nedavno njegova žena ružno dobacivala Wawrinki u jednom finalu, a Feder je sve to cool prihvatio, igra pokvareno.

DO
doktor1
14:25 09.06.2015.

Kad bi svi bili u sportu ko Federer bilo bi puno manje problema. Mislim da je tu problem u navijačima jer se Đoković postavlja kao fin a iza sebe ima dosta huligana kojima nije mjesto ni na nogometnom stadionu a kamoli tenis-gledalištu. Osim toga imao je Đoko i sad na RG ispad u kojem je opsovao mater ne znam kome ali lijepo se čulo. A ovdje se javlja Becker koji je kao igrača krasila nekultura kako na terenu tako i vani. Poznato je da problematičnima uvijek jal velik prema normalnima a Becker se tu savršeno uklapa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije