Dinamo

Božićni dar: Mamić u petak predstavlja novog trenera

Zdravko Mamić (1)
Igor Kralj/Pixsell
22.12.2011.
u 13:11

Dinamo će nakon nešto manje od tri tjedna u petak dobiti novog trenera. Izvršni predsjednik Zdravko Mamić u 12 sati sazvao je konferenciju za novinare, gdje će objaviti ime novog trenera modrih.

Ključne riječi

Komentara 48

DU
Deleted user
13:47 22.12.2011.

Možda je Maminjo posegnuo za nekim od domaćih velikana !? Miše , Pudar , Vulić , Katalinić ili najveći od najvećih , nadaleko čuveni i priznati trenerski mag te neprikosnoveni borac za pravdu i poštenje u našem nogometu igor štimacc .Osvojio je 2005-te godine naslov sa Hajdukom , je da se sad to istražuje jer je ostao dužan širkanu 95 somova ...... sića.

PN
premda_nije
13:47 22.12.2011.

Što bi razni sportski novinari diljem hrvatskih medija dali da bar oni imaju ekskluzivu i da mogu objaviti već danas ime Dinamova trenera koje samo Mamić zna. Sigurno bi barem jedne novine imale te ekskluzivne informacije da se nisu svi redom mjesecima i godinama natjecali tko će više pljuvati i ocrnti Mamića. Danas bi sigurno barem neki urednik ili novinar \"iz dobro obavještenih izvora\" znao to ime i objavio ga. Evo na što je spalo hrvatsko pljuvačko sportsko novinarstvo. Kad nema afirmativnog pisanja ni u tagovima, nema ni informacija \"iz prve ruke\". Jad i bijeda medija...

Avatar madcap
madcap
17:02 22.12.2011.

Bože dragi samo daj da to bude opet novi-stari trener i veliki nogometni taktičar Jurčić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije