Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA SE NASTAVLJA

Božinović potvrdio: Priveden jedan od napadača na Filipa Krovinovića u Zagrebu

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Josip Regovic/PIXSELL
28.05.2024.
u 13:46

Kriminalističko istraživanje i dalje je u tijeku, a nakon toga će biti odlučeno za što će se teretiti privedena osoba

Filip Krovinović napadnut je u subotu navečer u Zagrebu nakon dvoboja Lokomotive i Hajduka u posljednjem kolu HNL-a. Igrača splitske momčadi, prema neslužbenim informacijama, napala su trojica huligana kad je otišao u toalet zagrebačkog restorana. Dan kasnije priopćenjem je reagirao Hajduk koji je osudio napad na svojeg prvotimca.

Ovoga je utorka Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović potvrdio da je zagrebačka policija privela jednu osobu koja se povezuje s napadom na Krovinovića. Kriminalističko istraživanje i dalje je u tijeku, a nakon toga će biti odlučeno za što će se teretiti privedena osoba.

– Moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s utakmicom Lokomotiva – Hajduk. Fizički napad doživio je nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka – poručili su u priopćenju iz splitskog kluba dodajući kako očekuju sankcije za osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom.

O svemu se naknadno oglasio i Hrvatski nogometni savez.

– HNS uvijek oštro osuđuje svaki oblik nasilja, a u stalnoj komunikaciji s nadležnim institucijama ističemo važnost da se pronađu i procesuiraju pojedinci odgovorni za ovaj incident kako ne bismo dozvolili daljnje podjele u nogometu i cijelom društvu – poručili su.

Komentara 4

GN
GNKDZ1986
16:48 28.05.2024.

BBB se ogradili od napada a Krovinović je uvijek dobrodošao u svoj grad.

Avatar Platonix
Platonix
08:37 29.05.2024.

Siguran sam da su napadači huligani iz torcidinog podmlatka i pitanje za bandite s juga: zbog čega ste napali Janicu Kostelić, Ivana Rakitića i Niku Kovača?

CH
chemica
14:40 28.05.2024.

Rođen u Zagrebu, mama, rođen u Zagrebu...Hvala vam moji purgeri. Lijep vam je grad postao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije