TRI TISUĆE SUDIONIKA

Branko Zorko i Bandić otvaraju tradicionalni Kros SN na Bundeku

\'25.04.2010., Zagreb - Kros Sportskih novosti na jezeru Bundek za ucenike i ucenice  osnovnih i srednjih skola. Sudjelovalo je preko 4000 ucenika. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Zeljko Lukunic/PIXSELL
17.04.2011.
u 08:14

Očekuje se oko tri tisuće učenika osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske, a završnica u 13.15 sati pripada studenticama.

Lijepa tradicija se nastavlja. Danas u 10 sati na Bundeku počinje Kros Sportskih novosti, tradicionalna utrka koja ove godine nosi naziv 28. Studena cross Sportskih novosti. Otvorit će je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a u ime Hrvatskog atletskog saveza naš proslavljeni olimpijac Branko Zorko.

Dobra vijest za sve sudionike, a očekuje se njih oko tri tisuće, jest to što neće biti kiše, pa se isplati i prošetati do Bundeka. Nastupaju učenice i učenici osnovnih škola i srednjih škola iz cijele Hrvatske, a šećer dolazi na kraju - utrka studentica na 1500 metara u 13.15 sati.

- Teško je reći konkretno koliko će studenata nastupiti, ali sigurno da bi dobro vrijeme kakvo se najavljuje pridonijelo da se brojka podigne prema našem mišljenju i do tisuću, što bi bio rekord. Želim naglasiti da se će Zagrebu prvi put pridružiti studenti iz Zadra, Rijeke te iz još nekih sveučilišnih centara, što će podići zanimanje za utrku - rekao je Igor Čović, predstavnik studenata.

Kros SN mogli bi uveličati i brojni poznati sportaši; najavljen je dolazak Marija Ančića, Gordana Kožulja, Nikole Jurčevića, rukometaša Zagreba, Lise Stublić... (mm/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije