Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Münchenu

Bravo! Fantastična hrvatska kanuistica osvojila brončanu medalju na EP-u

Tokio: Vanesa Tot u kvalifikacijskoj utrci C-1 200m sprint
Igor Kralj/PIXSELL
19.08.2022.
u 16:05

Tot je u lipnju na Europskom prvenstvu za mlađe seniore osvojila srebro u utrci kanua jednokleka na 200 metara, a u utrci u kanuu jednokleku na 500 m broncu.

Hrvatska kanusitica Vanesa Tot osvojila je u petak brončanu medalju u finalu kanua jednokleka na 500 m na Europskom prvenstvu u kajaku i kanu na mirnim vodama koje se održava u Münchenu 

Tot, prva hrvatska kanuistica u povijesti koja je izborila nastup na Olimpijskim igrama, do bronce je došla s vremenom 2:06.682, sporijim 3.096 sekundi od pobjednice Španjolke Marije Corbero (2:03.586). Srebro je pripalo Ukrajinki Ljudimili Luzan (2:05.096).

Vanesa Tot je danas prije podne osigurala nastup i u finalu kanua jednokleka na 200 m koje će biti na rasporedu u nedjelju.

Tot je u lipnju na Europskom prvenstvu za mlađe seniore osvojila srebro u utrci kanua jednokleka na 200 metara, a u utrci u kanuu jednokleku na 500 m broncu.

>> Pogledajte trenutak kada je srebrna maratonka Matea Parlov Koštro ušla u cilj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije