fraktura kralješka

Brazil u šoku, Neymar zbog ozljede propušta ostatak SP-a!

neymar
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
05.07.2014.
u 08:37

Kad je na nosilima iznesen s terena moglo se vidjeti kako ozljeda nije bezazlena, jer Neymar je plakao od bolova.

Brazil je nakon pobjede nad Kolumbijom (2:1) u četvrtfinalu ostao bez najboljeg igrača, Neymara, koji će propustiti ostatak prvenstva!

Nakon žestokog starta Zunige i udarca koljenom u leđa, najboljim brazilski strijelac zadobio je frakturu trećeg kralješka. Kad je na nosilima iznesen s terena moglo se vidjeti kako ozljeda nije bezazlena, jer Neymar je plakao od bolova.

- Oporavak može trajati i do nekoliko tjedana. Neće morati na operaciju, ali mora strogo mirovati i biti imobiliziran - naglasio je liječnik brazilske reprezentacije.

A Kolumbijac Zuniga nakon utakmice tvrdio je kako u duelu s Neymarom nije bilo ničeg neobičnog.

- Nisam imao namjeru ozljediti suparnika. Igrao sam za svoju momčad i branio boje Kolumbije - kazao je.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari se tijekom konferencije za medije nadao kako će se najbolji igrač nakon polufinalne utakmice s Njemačkom priključiti momčadi.

- Odmah je prebačen u privatnu kliniku, a plakao je od bolova. Nadam se da će nam se za tri dana pridružiti na treninzima - govorio je Scolari, a potom saznao i lošu vijest.

A loša vijest za Scolarija je i ta da je kapetan Thiago Silva dobio žuti karton zbog kojeg će propustiti polufinale. Međutim, njega će vjerojatno zamijeniti Bayernovim stoperom Danteom, no kako nadomjestiti Neymara?

>>Neymare, gdje ćeš? Pogledajte nezgodu brazilske zvijezde

Komentara 67

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:20 05.07.2014.

Brazil itako gubi od Njemačke pa tako neće u finale.....

BI
billynik
09:11 05.07.2014.

Žao mi je Neyimara i želim mu brz oporavak ali Brazil nije zaslužio prolaz bez obzira na dobru igru sinoć. Opet su sudci bili ti koji su pomogli da prođe.

DU
Deleted user
09:35 05.07.2014.

Brazil je ovako daleko dosao jer je takva bila odluka FIFA-e a ne zbog dobre igre. Ako Njemacka ponovi igru protiv Portugala ili prvo poluvrijeme od jucer protiv Francuske, napuniti ce Brazil sa 3-4 komada! Osim ako FIFA ne posegne u carobni sesir i izvuce jednog odredjenog Japanca......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije