DUGA ŠETNJA Ze Anderson i Adriano propješačili su gotovo kilometar koliko je duga cijev kroz Marjan

Brazilci zalutali u Marjanski tunel

19.11.2008.
u 17:13

Svjedoci kažu da je to bio živi šou. Brazilci Ze Anderson i Adriano, koji su na provjeri u Hajduku, jučer ujutro zalutali su na Marjanu. Na kraju su se pješice, s druge strane Marjana, zaputili prema Poljudu i pritom naišli na prepreku - Marjanski tunel. No, unatoč upozorenjima o štetnosti hodanja kroz tunel, Ze Anderson i Adriano propješačili su tih gotovo kilometar koliko je duga cijev kroz Marjan.

Njih je dvojicu fizioterapeut Mate Radojković automobilom dovezao s druge strane i uputio ih da pretrče petokilometarsku dionicu s ostalim igračima. Uputio ih je da trče do marjanskih vrata, ali Brazilci su se nekako izgubili. Kada su došli do marjanskih vrata, nisu vidjeli nikoga od suigrača pa su se vratili natrag pretrčavši još pet kilometara. Ali kad su došli na mjesto na kojem ih je Radojković iskrcao, ostali su u čudu, nestali su i Mate i automobil. Pa su se istim putem kojim ih je Radojković dovezao, poput Ivice i Marice u istoimenoj priči, vratili u Poljud. I to s dobrim zakašnjenjem, a bili su toliko umorni da nisu imali snage čak ni za ručak. Kako i ne bi bili, prešli su ukupno dvadesetak kilometara, kao da su došli do Omiša.

- Halo, Brazilci se šeću tunelom. Ljudi im trube pozdravljajući ih - obavijestio je Zlatka Vujovića mobitelom bivši trener Goran Vučević.

I potom su počele priče u Poljudu, nema onoga tko se nije davio od smijeha.

Jedini se nije smijao Ante Miše. Trener Hajduka, koji je jučer i javno kazao da će biti trener do kraja ovog dijela sezone, pozelenio je od muke.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije