Nastavlja borbu

Brbić: Ako je otišao Fidel Castro, otići će i Mamić i Šuker

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
23.12.2014.
u 17:12

– Paralelno radimo na više fronti, ali ne želim otkrivati naše sljedeće korake. Nisu bitni samo Šuker i Mamić, HNS treba strukturne promjene i demokratizaciju na svim razinama

Godinu na isteku obilježio je sukob na relaciji Hajduk – HNS – Dinamo. Splićani su nezadovoljni odnosom prema njihovu klubu i spremni su u borbi otići do kraja. Predsjednik Hajduka Marin Brbić, koji je nedavno suspendiran na godinu dana, ipak ima optimizma.

– Povijest nas uči da se svaka diktatura u konačnici sruši. Ovo što se događa u hrvatskom nogometu ima sve elemente diktature, posljednja demonstracija sloge županijskih saveza je preslika onoga što se događalo u nekim diktatorskim političkim sustavima. Mislim da će tome brzo doći kraj. I Kuba se otvara, pa će se valjda i HNS otvoriti svojim članicama. Otišao je Fidel, pa će otići i Šuker i Mamić jednom – kazao je Brbić, a prenose 24sata.

Nije previše želio otkriti daljnje planove.

– Paralelno radimo na više fronti, ali ne želim otkrivati naše sljedeće korake. Nisu bitni samo Šuker i Mamić, HNS treba strukturne promjene i demokratizaciju na svim razinama. Ono što nas muči saželi smo u sedam poglavlja te na temelju njih pokrenuli promjenu zakonske procedure.

Cijeli članak pročitajte OVDJE!

>>Marin Brbić: HNS me ne može smijeniti! Ako treba, žalit ćemo se do Ustavnog suda

Komentara 63

DU
Deleted user
17:30 23.12.2014.

Brbić to radi s Baldesarom, SDP i Josipovićem a mozakm operacije je Željko Jovanović.

DU
Deleted user
17:19 23.12.2014.

Brbiću kad oni odu Hajduk će i dalje biti jadan.

SU
suncesmokvemaslina
17:22 23.12.2014.

otići ćeš i ti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije