Transferi

Brekalo ipak u Dinamu?! Fiorentina danas na ključnom sastanku

Serie A - Napoli v Fiorentina
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/3
22.01.2024.
u 14:16

Josip Brekalo odbio je i ponudu Bešiktaša i sve ga vuče u Hrvatsku jer supruga Dominika trebala bi roditi u lipnju i Josip bi se rado vratio u Zagreb

Josip Brekalo (25) posljednjih tjedana puni portale pričama o svom transferu. Naime, poznato je da bi on htio doći u Dinamo, a plavi bi ga rado vidjeli u svojim redovima. Nakon toga pojavile su se priče i o odlasku u Tursku ili pak ostanak u Seria A, a sada je ponovno aktualan Dinamo. 

Talijanski medij, Corriere Fiorentino, piše kako bi Urugvajac Brian Rodríguez (23) mogao stići iz meksičke Club Américe u Fiorentinu. Spominje se tu i iznos od sedam milijuna eura.

– On je prvi korak prema restrukturiranju napadačkog odjela trenera Vincenza Italiana – piše Firenze Viola koji nastavlja objašnjavati da će njegov dolazak najvjerojatnije značiti odlazak Brekala koji bi htio u Dinamo. Josip je zadnjih tjedana bio u izravnom telefonskom kontaktu i s Filippom Inzaghijem, trenerom Salernitane, gdje su bivši hajdukovci Domagoj Bradarić i Toma Bašić

Odbio je i ponudu Bešiktaša i sve ga vuče u Hrvatsku jer supruga Dominika trebala bi roditi u lipnju i Josip bi se rado vratio u Zagreb. Prema zadnjoj ponudi Talijana, Dinamo bi ga trebao platiti 300.000 eura, a novi rok za odgovor navodno je ovaj ponedjeljak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije