NOVI TRANSFER

Brekalo napušta Fiorentinu: Bivši hajdukovac na meti dva talijanska kluba, ostaje u Serie A

Serie A - Napoli v Fiorentina
CIRO DE LUCA/REUTERS
20.08.2024.
u 13:00

Sad se čini da bi karijera ovog 26-godišnjaka mogla krenuti u krivom smjeru. Ostat će i dalje u Seriji A, ali su za njega zagrizli nešto klubovi niže kvalitete

Povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo polusezonu je proveo na posudbi u Hajduku nakon čega se vraća u Italiju, ali ne natrag u Fiorentinu. Trener aktualnog finalista Konferencijske lige Raffaelle Palladino na njega ipak ne računa. Sad se čini da bi karijera ovog 26-godišnjaka mogla krenuti u krivom smjeru. Ostat će i dalje u Seriji A, ali su za njega zagrizli nešto klubovi niže kvalitete u odnosu na Viole, a radi se o Veneziji i Empoliju. 

Brekalo je najveći dio karijere proveo u njemačkom Wolfsburgu, u periodu od 2016. do 2023. godine uz polusezonsku posudbu u Stuttgart 2017. te posudbu u Torino u sezoni 2021./22. U Wolfsburgu je igrao 110 puta i zabio 17 golova. Brekalo je u Fiorentini proveo samo prvi dio prošle sezone i upisao 17 nastupa uz jedan pogodak. Među Splićanima se nije proslavio, kao ni ostatak momčadi u proljetnom dijelu sezone. U 14 nastupa zabio je svega dva gola. Za reprezentaciju ima već 35 nastupa, u kojima je zabilježio četiri gola.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Serie A - Napoli v Fiorentina
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije