UVJERLJIV START U LIGI

Atalanta uvjerljivo slavila na otvaranju Serie A, Pašalić asistirao za 4:0

Friendly football match - Parma Calcio vs Atalanta BC
Lorenzo Cattani/IPA Sport / ipa-
19.08.2024.
u 20:46

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić započeo je od prve minute u gostujućim redovima, a u 66. minuti je asistirao Brescianiniju za konačnih 4:0.

Nogometaši Atalante uvjerljivom su, 4:0 pobjedom na gostovanju protiv Leccea otvorili novu sezonu Serie A. Za momčad iz Bergama po dva gola zabili su Marco Brescianini (35, 66) i Mateo Retegui (45, 57-11m).

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić započeo je od prve minute u gostujućim redovima, a u 66. minuti je asistirao Brescianiniju za konačnih 4:0. Igrao je do 89. minte, kada ga je zamijenio Ibrahim Sulemanaa. Atalanta je ovom pobjedom preuzela vrh ljestvice, a prvo kolo večeras će zaključiti Juventus i Como.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Schwarzenegger, The Rock, Statham: Ovi slavni glumci bili su sportaši, neki su imali impresivne karijere

Friendly football match - Parma Calcio vs Atalanta BC
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije