Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI VELIKOG OTVARANJA

Britanci o vatrenima: Dalića se smatra nacionalnim blagom, ali ima jednu slabost

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
10.06.2024.
u 16:45

Kao okosnicu momčadi sasvim očekivano navode Luku Modrića, a uz njega kao stožerne igrače ističu dobro im poznatog Joška Gvardiola, Matea Kovačića, Ivana Perišića te Marcela Brozovića, Andreja Kramarića i Domagoja Vidu

Hrvatska nogometna reprezentacija će ove subote u 18 sati otvoriti grupnu fazu Europskog prvenstva u Njemačkoj utakmicom protiv Španjolske. Nakon najteže utakmice u grupi uslijedit će ona protiv Albanije (19. lipnja). Grupnu fazu natjecanja zaključit će ogledom s Italijom 24. lipnja. U osminu finala prolaze prva i druga momčad svake skupine te četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

Britanski The Sun predstavio je hrvatsku reprezentaciju i grupu u kojoj se nalazi opisao kao "skupinu smrti". Među temeljnim igračima momčadi naveli su Luku Modrića, Domagoja Vidu, Marcela Brozovića, Matea Kovačića, Andreja Kramarić i Ivana Perišića. Uz to, posebnu su pažnju posvetili Zlatku Daliću.

VIDEO Ovo može samo Hrvatska! Pogledajte spektakularan prizor s našeg najvišeg nebodera

"Impresivni izbornik Dalić također je dio njihova puta. Otkako je preuzeo reprezentaciju 2017., odveo ju je do finala Svjetskog prvenstva, a potom i trećeg mjesta. Smatra ga se nacionalnim blagom zbog briljantnih nastupa na velikim turnirima. Veći dio trenerske karijere proveo je u Hrvatskoj, Albaniji i na Bliskom istoku.", pišu Britanci. Ističu kako je slabost reprezentacije manjak mladih igrača.

Kao okosnicu momčadi sasvim očekivano navode Luku Modrića, a donose i pretpostavljeni sastav prve momčadi: Dominik Livaković - Josip Juranović, Domagoj Vida, Joško Gvardiol, Josip Stanišić - Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić - Mario Pašalić - Andrej Kramarić - Ivan Perišić.

GALERIJA Fantastični prizori u Njemačkoj. Tisuće Hrvata dočekale vatrene

Lisabon: Prijateljska utakmica Portugala i Hrvatske prije odlaska na EURO 2024.
1/38

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije