Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE NA VRHU?

Britanci proglasili Modrića 43. najboljim nogometašem svijeta u 2023. godini

Split: Zlatko Dalić i igrači na stadionu Poljud
Matija Habljak/PIXSELL
20.12.2023.
u 18:46

Ispred Modrića su suigrači Eduardo Camavinga (36.), Vinicius Junior (10.) te Jude Bellingham kojeg su proglasili drugim najboljim nogometašem na svijetu ove godine

Iz britanskog nogometnog časopisa i portala FourFourTwo objavljen je tradicionalni popis 100 najboljih nogometaša svijeta za godinu pri završetku.

Jedini hrvatski nogometaš na popisu britanskog časopisa je kapetan hrvatske reprezentacije i vezni igrač Real Madrida, Luka Modrić.

On se na njihovom popisu našao na 43. mjestu. Ispred je nekolicine svojih suigrača, Rodryga koji je 60., Tonija Kroosa koji je 65., Aureliena Tchouamenija koji je 69. i Federica Valverdea koji je na 81. mjestu.

No, ispred Modrića su suigrači Eduardo Camavinga (36.), Vinicius Junior (10.) te Jude Bellingham kojeg su proglasili drugim najboljim na svijetu ove godine.

Prvo mjesto zauzima napadač Cityja Erling Haaland, dok je poslije Judea Bellinghama na trećem mjestu napadač Bayerna Harry Kane.

Top pet društvo zatvaraju četvrtoplasirani Kylian Mbappe te petoplasirani Rodri. Među najboljih deset još se redom nalaze Lionel Messi, Bernardo Silva, Mohamed Salah, Antoine Griezmann i već spomenuti Vinicius Junior. Cijeli popis pogledajte OVDJE.

Komentara 7

Avatar krcedolac
krcedolac
20:07 20.12.2023.

Blago nama.

NA
not_a_robot
19:35 20.12.2023.

Ma naš je Luka među najboljima. Nego da li ste vi primjetili da se o svemu piše a malo ili nimalo o rezultatima izbora u Srbiji. Nema ni Prijovićke ni Brene ni Bajage, a o izborima ništa. Muk!

DU
Deleted user
19:47 20.12.2023.

Valjda "43. na svijetu" a ne "43. najboljim...". Naravno ne slazem se sa rankingom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije