HOĆE LI OTIĆI?

Evo koji sve klubovi žele dovesti Matea Kovačića

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
08.04.2015.
u 15:18

Mateo Kovačić malo igra, a malo ne kod Mancinija. Situaciju s njim prate brojni europski klubovi...

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić kod Roberta Mancinija u Interu je u statusu "toplo-hladno", njegovu situaciju u klubu prate svi najbolji svjetski klubovi... Goal donosi popis.

Arsenal

Inter želi Yayu Tourea, a to zadovoljstvo neće biti jeftino. Problem mu neće biti odšteta, nego Toureova godišnja plaća, a kako bi namaknuo novac za dovođenje Bjelokošćanina, Inter će prodati Kovačića za 30 milijuna eura. Arsenal ima novac, a Wenger voli igrače kakav je Mateo.

Manchester City

Roberto Mancini cijeni Stefana Jovetića i ne bi imao ništa protiv još jednog igrača koji može igrati na krilu ili kao treći napadač. No Crnogorac neće biti jeftin, a Inter se već rastrošio, pa bi u kombinaciji za Jovetića ili Tourea Inter bio spreman poslati Matea Kovačića u suprotnome smjeru.

Barcelona

Katalonci ne smiju kupovati igrače do 2016. godine, ali smiju ih posuđivati. Inter traži krilo, a Pedro je jedan od igrača koji je Manciniju zanimljiv. Španjolski reprezentativac rado bi otišao u sredinu u kojoj bi više igrao. Sportski direktor Barcelone nedavno je bio u Milanu na pregovorima.

Liverpool

Phillipe Coutinho prošle je godine izgubio naslov u Premiershipu i navodno želi otići iz kluba, PSG je zainteresiran, a Brazilac ne bi imao ništa protiv igranja u francuskom prvaku. Kovačića Rodgers vidi kao idealnu zamjenu za svog glavnog kreatora u veznom redu. Proda li Coutinha, imat će potrebnih 30 milijuna eura za Kovinu odštetu.

Real Madrid

Carlo Ancelotti čuo je od Luke Modrića puno toga lijepoga o Mateu Kovačiću. Kraljevski klub morat će izdvojiti 35 milijuna eura, pet milijuna više od engleskih klubova, ali to je ipak Real – on si to može priuštiti.

Bayern München

Bavarci su se umiješali u borbu za Kovačića jer imaju vrlo tanak kadar. Guardiola drži Götzea na klupi pa bi i Kovačić vjerojatno bio zamjena u Münchenu, ali Bavarci godišnje odigraju 50 i više utakmica, a glavni igrači su stariji i često su ozlijeđeni. Kova bi vjerojatno imao dobru minutažu, ali ne bi mogao računati na udarnu momčad.

>> Tko još želi Matea Kovačića, pročitajte na portalu Goal.com

>> Kovačić i Brozović nisu dobili slobodan Uskrs, za kaznu trenirali od ranog jutra

Komentara 4

PU
pulizg
15:55 08.04.2015.

po ovom bolje napisat ko ga ne zeli!!

SV
sven222
16:52 08.04.2015.

Bavarci su se umiješali u borbu za Kovačića jer imaju vrlo tanak kadar. Guardiola drži Götzea na klupi pa bi i Kovačić vjerojatno bio zamjena u Münchenu ______________________________________________________________________________________________________ e volio bi znati tko napisa ovaj članak ??? bavarci imaju vrlorlo tanak kadar a Götzea drži na klupi !!!!???

SS
sokac sa drave
17:14 08.04.2015.

Mancini je talac osam juznoamerikanaca koji mu diktiraju tko ce igrati.Tu igra brazilac Hernanes a Kovacic i onaj mali izvanredni Kosovar su rezerve.Zato sto prije pobjeci negdje u drugi klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije