snowboardER

Brončani Lago otišao zbog nepriličnih slika

Scotty Lago
AFP
20.02.2010.
u 17:26

Olimpijski odbor SAD-a jasno je uoči Igara upozorio svoje sportaše na neprikladno ponašanje i njegove posljedice, a sada je pala i prva žrtva.

Američki daskaš na snijegu Scotty Lago, brončani u disciplini halfpipe, napustio je Vancouver. Razlog su njegove neprilične slike nakon osvojene medalje. Naime, Lago je snimljen u jednom lokalu u trenirci američke reprezentacije, dok je u razini njegova pasa bila nepoznata djevojka koja mu je ljubila medalju.

Lago se potom ispričao Skijaškom i Snowboardaškom savezu Sjedinjenih Američkih Država, kao i nacionalnom Olimpijskom odboru, te je i samoinicijativno odlučio napustiti igre.

Olimpijski odbor SAD-a jasno je uoči Igara upozorio svoje sportaše na neprikladno ponašanje i njegove posljedice, posebice nakon afera koje su njihovi sportaši imali posljednjih godina.

Podsjećamo, prošle je godine plivač Michael Phelps uhvaćen kako puši marihuanu, dok je u Torinu 2006. skandal izazvala akrobatska skijašica Jeret "Speedy" Peterson koja je nakon barske tučnjeve izbačena s Igara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije