što je s transferom?

Brozović objavom na Instagramu sve zbunio: Je li ovo kraj cirkusa ili tek počinje?

Brozović
Foto: Instagram
1/26
02.07.2023.
u 09:30

Nakon što je liječnički pregled preskočio u petak, sada se Brozović nalazi u Parizu i trebao bi obaviti liječnički pregled, a potvrda transfera pitanje je sata, osim ako se ne dogodi novi prevrat.

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović na pragu je transfera u Saudijski Al Nassr gdje bi uskoro trebao zaigrati, među ostalim, sa zvijezdom Cristianom Ronaldom. Brozu se smiješi velik transfer kojim bi postao trenutno najskuplji hrvatski igrač. No, nije moglo bez drame.

Problem je nastao kada je saudijski klub smanjio prvotnu ponudu za otkup Marcela s 23 milijuna eura na samo 13 milijuna plus bonusi, na što Inter nije pristao, iako je navodno hrvatski igrač ranije već pristao. Sada su napokon obje strane došle do željenog sporazuma, prenosi i stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

POVEZANI ČLANCI:

- Otac i sin Brozović izveli su blitzkrieg u Parizu. Igračev otac Ivan uzeo je nove agente, Francuze, koji su zato tamo organizirali liječnički pregled i završne pregovore. Očito su Brozovići otkazali dosadašnjim Marcelovim zastupnicima, onima koji su dogovorili produljenje ugovora s Interom prije godinu dana. S novom ekipom pregovarača sve je išlo ekspresno. Nakon što je prošao liječnički, Epic Brozo i njegov otac sve su s novim poslodavcima dogovorili u luksuznom hotelu Shangri La - piše talijanska Gazzeta.

Nakon što je liječnički pregled preskočio u petak, sada se Brozović nalazi u Parizu i trebao bi obaviti liječnički pregled, a potvrda transfera pitanje je sata. Na Twitteru su se pojavile i fotografije Marcela u Parizu.

03.10.2016., Zagreb - Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu AS uoci kvalifikacijske utakmice s Kosovom i Finskom za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Marcelo Brozovic. Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Međutim posljednjih dana, svjetske je novinare i javnost Hrvat zbunio objavama na društvenim mrežama. U posljednjih desetak dana prvo se oprostio od Intera u kojem je bio osam i pol godina. Onda je napisao da od Al Nassra traži 50 milijuna eura godišnje. Zatim, kada je javnost pomislila da odlazi u Barcelonu, Broz je napisao "Nastavak slijedi, ostanite s nama".

U međuvremenu se dogodio još jedan obrat s Nassrom pa je nogometaš na story objavio plavo i crno srce, simbol Intera i time obradovao navijače koji su pomislili da se vraća. Uslijedio je još jedan prevrat kada je objavljeno da ide u Saudijsku Arabiju, ali umjesto na liječničkom pregledu, objavio je story kako je s djecom na plaži.

Sinoć, kada su pregovori završeni objavio je samo emotikon cirkuskog šatora na žutoj pozadini.  To su odmah primijetili i komentirali talijanski mediji.

Foto: instagram

- Nakon što su si predstavnici Intera i Al Nassra stisnuli ruke, Hrvat je objavio kontroverzni story na Instagramu. Sastoji se tek od emotikona koji predstavlja cirkuski šator. To je baš brozovićevski oproštaj s ovom sapunicom- piše Tuttosport. 

- Kasno noćas Hrvat je objavio novu u nizu njegovih misterioznih poruka na Instagramu. Ova je bila slika crvenog cirkuskog šatora na žutoj pozadini. Što je time htio poručiti? Da je konačno gotov ovaj cirkus? Ili da se cirkus nastavlja, odnosno da sve dogovoreno ne vrijedi, nego da se kreće u nove pregovore? S Brozovićem je sve moguće. - komentirala je pak Gazzeta dello sport.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
12:16 02.07.2023.

Ma naravno da ce u Saudijsku Arabiju ne znam kaj radite cirkus od toga, znalo se s Brozom odma da ide tamo gdje mu nude vecu placu. Nije on Modric.

PE
Pendrek57
11:54 02.07.2023.

Nego sta da je cirkus.

Avatar antikomunist3
antikomunist3
10:26 02.07.2023.

Zabrinjavajuće mito što je emotikon cirkusnog šatora na žutoj boji. Da je neka druga boja ne bi bio toliko zabrinut. Župa boja u širem kontekstu ipak ima svoje značenje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije