VATRENI JE TRAŽEN

Brozović odbio Barcelonu zbog ugovora po kojem će imati 500 tisuća eura svakog mjeseca

Marcelo Brozović
Foto: IPA/PIXSELL
1/6
03.02.2022.
u 14:33

Brozoviću ugovor ističe u lipnju, a mediji pišu da je već dogovorio produljenje ugovora do ljeta 2026. uz godišnju plaću od šest milijuna eura, odnosno 500 tisuća eura mjesečno.

Vodstvo Intera uvjereno je da će hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović (29) produljiti ugovor s klubom unatoč ponudi Barcelone, objavili su talijanski mediji. 

Brozoviću ugovor ističe u lipnju, a mediji pišu da je već dogovorio produljenje ugovora do ljeta 2026. uz godišnju plaću od šest milijuna eura odnosno 500 tisuća eura mjesečno.

No, onda je stigla ponuda Barcelone koja ga želi dovesti u ljetnom prijelaznom roku kao slobodnog igrača bez odštete. To je ponukalo Brozovića da malo pričeka s potpisivanjem novog ugovora s Interom, ali talijanski prvak je uvjeren da će Brozović na kraju ostati u dresu Intera.

Brozović je u Interu od siječnja 2015., a u talijanski klub stigao je iz Dinama. Posljednji put produljio je ugovor s Interom u listopadu 2018. Od početka je standardni prvotimac i jedan je od ključnih igrača. Za Inter je odigrao 271 utakmicu i zabio je 25 golova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije